Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bolt Food štartuje už v treťom slovenskom meste. Po Bratislave a Košiciach bude donášková služba dostupná aj v Banskej Bystrici. Umožní objednať si dovoz jedál z mnohých reštaurácií, ako aj dovoz čerstvých potravín z obchodu. Bolt Food bude pri príležitosti spustenia doručovať jedlo v okruhu 3 km zdarma a poskytne zľavu vo výške 30% pre všetky reštaurácie.

„Bolt Food si našiel priaznivcov už vo dvoch mestách a rozbehol sa nad očakávania dobre. Sme veľmi radi, že sa nám službu podarilo zaviesť aj v Banskej Bystrici. Cieľ pritom zostáva nezmenený – dopriať ľudom možnosť objednať si dobré jedlo z pohodlia domova. Na rade je tak expanzia do ďalších slovenských miest,“ komentuje Soňa Mesiariková, country manager pre Bolt Food na Slovensku.

V Banskej Bystrici si cez aplikáciu môžu zákazníci objednať jedlo z vybraných reštaurácií, medzi ktoré patrí KFC, Subway či SOHO. Spektrum reštaurácií sa bude rozširovať a pravidelne budú pridávané ďalšie reštaurácie. Čoskoro bude služba rozšírená o dovoz čerstvých potravín. Kuriéri budú rozvážať jedlo na adresy vzdialené do 8 kilometrov od nimi vybranej reštaurácie.

„Aplikácia Bolt Food tu nie je iba na objednanie jedla, či na nákup potravín. Snažíme sa tiež vytvoriť pracovné príležitosti pre našich partnerských vodičov, ktorých pripravila zložitá situácia o možnosť prepravy osôb. Pre reštaurácie, s ktorými spolupracujeme je zároveň veľkou výhodou naša zákaznícka základňa tvorená ľuďmi, ktorí Boltu dôverujú a majú ho radi. Na mieste je preto aj naša ambícia rozbehnúť Bolt Food aj v ďalších mestách, v ktorých Bolt do nedávnej doby pôsobil ako platforma pre prepravu osôb,“ dodáva Mesiariková.

Reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Spustenie služieb v Banskej Bystrici nie je jediná novinka. Bolt Food sa rozhodol vzdať poctu ženám na celom Slovensku. Od 8. do 10. marca pribudne v aplikácii Tulipánová kategória s viacerými extra ponukami vrátane bezplatnej donášky jedla z vybraných reštaurácií.

 

 

Značky: