Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá európska superaplikácia Bolt, prichádza na trh s novinkou výhodnou pre rôzne typy firiem. Ide o pohodlné prepravné služby, ktoré šetria čas a peniaze. Služba ponúka kvalitnú dopravu pre zamestnancov. Bolt Business si dáva za cieľ uľahčiť firmám ich mobilitu a urobiť ju dostupnejšou, bezpečnejšou a udržateľnejšou.

Problém s parkovaním, drahý benzín, servisné služby, to všetko sú v dnešnej dobe prekážky pre mnoho ľudí, ale aj firiem, ktoré zvažujú, či sa im oplatí mať svoju vlastnú flotilu. Firmy tiež trávia administratívou spojenou s výdavkami približne 20 minút na zamestnanca, čo tiež nie je úplne efektívne. Novinka Bolt Business prináša riešenie, ktoré je jednoduché a zároveň ekologické.

Nová funkcionalita Boltu je prispôsobená rôznym typom firiem a ich potrebám, zameriava sa na široký sektor od veľkých podnikov až po obchodných cestujúcich, hotely, reštaurácie alebo letecké spoločnosti. Služba ponúka rôzne kategórie vozidiel Bolt a vybavenie pre každú situáciu. Uľahčí aj administratívu, keďže firmy nebudú musieť spracovávať papierové potvrdenia ani žiadosti o preplatenie cesty. S Bolt Business dokážu kontrolovať jazdy a centralizovať výdavky pre celý tím, reporty o pracovných jazdách sú zasielané automaticky.

Využívanie služieb spoločnosti Bolt namiesto vlastného vozového parku je nákladovo flexibilnejšie a výhodnejšie. Spoločnosť platí len za uskutočnené cesty, nehradí náklady na údržbu služobných vozidiel, neplatí lízing ani sa nemusí zaoberať parkovaním. Z našej analýzy vyplýva, že využívaním platformy namiesto vlastných firemných vozidiel spoločnosti ušetria takmer 90 % peňazí. To platí aj pre obchodných zástupcov, ktorí neustále cestujú za klientmi. Okrem toho je využívanie služieb mobility oveľa šetrnejšie k životnému prostrediu, čo je dôležitý faktor pre čoraz viac spoločností,“ vysvetľuje Eduard Suchánek, country manager Bolt na Slovensku.

Služba Bolt Business je v súčasnosti dostupná vo viac ako 20 krajinách, pričom faktúry za cesty do zahraničia sa vždy vystavujú v predvolenej mene spoločnosti. Ďalšou veľkou výhodou je, že do služby sa dajú zahrnúť aj elektrické kolobežky Bolt. Na kratšie vzdialenosti sú práve tie ideálne, keďže sú v hustej premávke rýchlejšie, pre zamestnávateľov aj cenovo výhodnejšie a pre ovzdušie v meste rozhodne lepšie ako jazda autom.

Ak chce firma začať používať službu Bolt Business, stačí sa zaregistrovať vyplnením krátkeho formulára na stránke business.bolt.eu, kam bude používateľ Bolt presmerovaný zo svojho osobného profilu.

Značky: