Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Popredná európska platforma Bolt uviedla na trh program Bolt Franchise, ktorý má priniesť zákazníkom na celom svete cenovo dostupnú, pohodlnú a bezpečnú prepravu a doručovacie služby. Cieľom nového franšízingového programu je urýchliť rast spoločnosti a poskytovať jej služby aj mimo hlavných trhov v Európe a Afrike, do krajín ako Latinská Amerika a Ázia. Bolt je tak prvou prepravnou platformou na svete, ktorá zahájila medzinárodný franšízingový program pre prepravu  autom či rozvoz jedla.

Nikita Utkins, manažér franšízingovej expanzie Bolt hovorí: „V roku 2020 sa nám podarilo takmer zdvojnásobiť počet našich zákazníkov na 50 miliónov a fungujeme už v 40 krajinách a 200 mestách. Dnes uvádzame na trh program Bolt Franchise, ktorý umožňuje miestnym podnikateľom budovať ich podnikanie na špičkových technologických a odborných znalostiach spoločnosti Bolt. Sme nadšení z príležitosti, ktorou prinesieme cenovo dostupné a pohodlné prepravné služby aj zákazníkom z regiónov ako Ázia, Tichomorie, Latinská Amerika a ďalšie “.

Spoločnosť Bolt sa spojí s partnerskými franšízantmi pre prevádzkovanie služieb mobility na základe zdieľania výnosov. Podnikatelia, ktorí sa pridajú do programu Bolt Franchise sa budú starať o každodenné miestne fungovanie, ako je podpora zákazníkov, vodičov a kuriérov. Franšízingoví partneri sa môžu rozhodnúť uzavrieť spoluprácu so spoločnosťou Bolt pri poskytovaní jednej alebo viacerých služieb. Je možné začať spoluprácu so službou preprava autami, zdieľanými elektrokolobežkami a elektrobicyklami, alebo s rozvozom jedla.

Franšízový program je založený na dlhodobej spolupráci spoločnosti Bolt s partnerskými organizáciami, ktoré riadia jej miestne pôsobenie na vybraných trhoch.

„Aj keď popularita aplikácií a platforiem s týmito službami v posledných rokoch rastie, stále existuje v tejto oblasti obrovský inovačný potenciál. To dokazujú naše skúsenosti z úspešných partnerstiev s miestnymi podnikateľmi v krajinách ako Mexiko, Rusko a Saudská Arábia. Chceme umožniť vhodným miestnym podnikateľom prístup k špičkovým technológiám a možnosť poskytovať lepšie služby pre milióny ľudí,“ dodáva Nikita Utkins

Viac informácií o Bolt Franchise nájdete na bolt.eu/franchise.

Značky: