Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Popredná európska prepravná platforma Bolt dnes spúšťa službu pre rozvoz jedla, zvanú Bolt Food.

Prvým mestom, kde bude služba k dispozícií, je estónsky Tallinn, v ktorom má Bolt svoje sídlo. Do konca tohto roku chce firma s rozvozom jedla začať taktiež v ďalších európskych a afrických mestách.

“Bolt už má po celom svete viac než 25 miliónov užívateľov, a práve na rozvoz jedla sa  ich v poslednej dobe začalo čím ďalej tým viac pýtať. Je to jedna z tých služieb, u ktorých je potrebné veľmi dobre zapracovať na základných technológiách a ich fungovaní, aby bola pre zákazníkov bezproblémová a jednoduchá. Našťastie už ale máme náskok v dobe infraštruktúry a skúseností, ktoré sme za čias nášho globálneho podnikania vybudovali,” hovorí Roman Sysel, manažér Boltu pre strednú Európu.

“Naša prepravná služba je postavená na efektivite tak, aby sme mohli našim vodičom i cestujúcim ponúknuť to najlepšie na trhu. Radi by sme tento spôsob myslenia priniesli taktiež do rozvozu jedla a ponúkli oproti konkurenčným platformám lacnejšiu službu s tým, že chceme zaistiť, aby sa kuriérom dostalo najlepšej možnej podpory. Pre reštaurácie, ktoré s Bolt Food spolupracujú, sú výhodou naši lojálny zákazníci, ktorí značke Bolt veria a majú ju radi,” dodáva Roman Sysel.

Využívanie novej služby je podmienené stiahnutím aplikácie Bolt Food. Tá potom na základe polohy užívateľa ponúkne rozvoz jedla z najbližších reštaurácií. V súvislosti so štartom služby v Tallinne budú rozvozy zdarma.

Doručovanie jedla hodlá Bolt spustiť do konca tohto roku v niekoľkých ďalších európskych a afrických mestách.

V roku 2018 bola firma Bolt prvou prepravnou spoločnosťou, ktorá spustila zdieľanie elektrických kolobežiek cez svoju mobilnú aplikáciu. Rozšírenie služieb Boltu do oblasti doručovania jedla je dôležitým míľnikom pri snahe o zakomponovanie nových prepravných možností do aplikácie.

Značky: