Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. oznámila spustenie cloudového riešenia Synology C2 Backup for Business, ktoré firmám umožňuje zálohovať zariadenia s OS Windows a dáta z Microsoft 365 priamo do Synology C2.

Centralizujte zálohovacie úlohy pre svoju prácu vytvorenú v produktoch Microsoft

C2 Backup for Business podporuje zálohovanie vašich samostatných zariadení s OS Windows a to z PC aj serverov so systémami Windows 7 SP1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008 R2SP1, 2012, 2016, a 2019. Okrem toho je možné zabezpečiť aj kľúčové služby Microsoft 365, vrátane e-mailového riešenia Exchange, takže nedôjde k strate prístupu k dátam pri výpadkoch a zabezpečená je aj ich obnova.

Hladko fungujúci nástroj pre obnovu a intuitívnu správu

Intuitívny správcovský portál C2 Backup for Business umožňuje IT pracovníkom efektívnejšie spravovať zálohovacie úlohy zamestnancov a zavádzať rôzne zálohovacie procedúry podľa požiadaviek na konkrétnych používateľov, takže sa dramaticky znižuje objem práce pre správu IT.

Pokiaľ vás funkcie C2 Backup for Business zaujali, máte teraz do konca roku 2021 možnosť získať bez platobnej karty 90-dňovú bezplatnú skúšobnú verziu. Pre viac informácií prosím zavítajte na oficiálny web.

Základné informácie o spoločnosti Synology

Spoločnosť Synology, ktorá je priekopníkom v oblasti správy dát, neprestáva inovovať a prispôsobovať sa neustále vyvíjajúcim technológiám. Znovu a znovu prináša nové možnosti, medzi ktoré patria najmä riešenia pre dátové úložiská, zálohovanie, spolupráca na súboroch či správa videí a sieťovej infraštuktúry. A to všetko navrhnuté s jediným cieľom – ponúkať centralizovanú platformu zjednodušujúcu správu IT, ktorá bude hnacím motorom digitálnej transformácie pre firmy po celom svete.

Značky: