Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O tri dni je tu posledný deň tohto roka a s ním sú už tradične spájané oslavy, welness pobyty či lyžovačky. Tento rok sú však ceny za jednotlivé pobyty vyššie, ako v minulom roku. Podľa údajov najväčšieho zľavového portálu ZľavaDňa aj o 20 percent.

Slovenské hotely počas Silvestra praskajú vo švíkoch a ako každý rok, i tento platí, že ceny pobytov počas poslednej noci v roku sú štandardne drahšie, ako počas roka.

Tento rok je však nárast ceny za pobyty v priemere aj o 20 percent v porovnaní s minuloročným Silvestrom. Napriek tomu sa pobyty predávali veľmi dobre,“ potvrdzuje riaditeľka portálu ZľavaDňa Svetlana Tarageľová.

Priemerná cena za pobyt je tento rok na portáli 239 eur za 2 noci pre 2 osoby s polpenziou, wellness a silvestrovským programom. Minulý rok to bolo 199 eur. „Kvalitné Silvestrovské pobyty sa vypredali skôr než minulý rok. Už počas novembra boli viaceré naše ponuky obsadené. Takže evidujeme, že ľudia mali záujem oveľa skôr,“ dopĺňa Tarageľová.

Záujem je tradične najmä o Tatry, čoraz viac Slovákov však objavuje nové kúty Slovenska a vycestujú za zábavou počas Silvestra napríklad aj do krajských miest,“ dodáva. Väčšiemu záujmu sa však tento rok tešia teda aj nové lokality ako Žilina, Trnava či Bojnice.

Najpredávanejšie silvestrovské pobyty na ZľavaDňa v tomto roku:

 Silvester s pobytom v hoteli Holiday Inn v Trnave

Vstupenka na silvestrovský večer v hoteli zahŕňa zábavný program s DJ i kapelou, ale aj večeru s polnočnou kapustnicou či prípitkom, okrem toho vo vedľajšom Relax Aqua Centre patričný oddych.

Silvestrovský pobyt v hoteli Autis pod štítmi Tatier

Na ceste z Popradu do Starého Smokovca v areáli Pod lesom vás okrem oázy ticha a liečivého tatranského vzduchu, čaká hotel, ktorý počas pobytu ponúka saunu, fitko i biliard. Okrem jedla a pitia zažijete aj polnočný ohňostroj.

Silvestrovský kúpeľný pobyt vo Vyšných Ružbachoch
V nádhernom prostredí zamagurskej prírody sa nachádzajú klimatické a minerálne Kúpele Vyšné Ružbachy, ktorých zemitouhličité pramene patria k najúčinnejším v celej Európe. Počas silvestrovského pobytu si môžete užívať voľný vstup do Vitálneho sveta  (Termálny plavecký a Masážny bazén, Uhličitý sedací kúpeľ, Suchá fínska sauna a Ochladzovací kúpeľ) s liečebnými procedúrami, ktoré vás postavia na nohy aj po prehýrenej noci.

Štýlová oslava Nového roka v Holiday Inn Žilina

V modernom štvorhviezdičkovom hoteli, nachádzajúcom sa v blízkosti centra, na Silvestra vypukne divoká zábava! Čaká vás živá hudba, DJ, polnočný prípitok, občerstvenie na stoloch, bohatý silvestrovský bufet či polnočná kapustnica. Na nohy  opäť postaví relax vo wellness a k dispozícii je aj fitness centrum. Panoramatický výhľad na Malú Fatru navyše dodá vášmu pobytu ten správny šmrnc.

Silvester v Bojniciach s oddychom vo wellness
Príchod nového roka môžete zažiť aj v krásnom prostredí kúpeľného mesta. Ubytovanie, silvestrovská večera i s fľašou sektu. Odpočítajte posledné minúty starého roka vo veľkom štýle. Nevynechajte však ani turistiku, po ktorej sa zrelaxujte a oddychujte v hotelom wellnesse penziónu Maxim.

Značky: