Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme dve nové tlačiarene HP Neverstop umožňujúce unikátne a jednoduché doplnenie tonera a tlač za menej ako jeden cent na stránku.[i] 

Spoločnosť HP Inc rozširuje portfólio unikátnych bezkazetových laserových tlačiarní HP Neverstop Laser o dva nové modely, ktoré podporujú sieťové pripojenie. Slovenskí zákazníci tak majú teraz na výber zo štyroch rôznych variantov tlačiarní HP Neverstop Laser.

„Rastie dopyt po cenovo efektívnej a kvalitnej tlači s možnosťou tlačiť prakticky odkiaľkoľvek. Tlačiarne HP Neverstop túto možnosť ponúkajú vďaka najnovšej revolučnej technológii spoločnosti HP,“ hovorí Marek Soják, Print Marketing Manager spoločnosti HP Inc pre Českú republiku a Slovensko. „HP Neverstop prinášajú ultralacnú laserovú tlač bez nutnosti častého doplňovania tonera. Cena jednej doplňovacie sady je 10,90 € a kapacita až 2 500 stránok, takže zákazník ušetrí približne 80 % nákladov na toner v porovnaní s tonerovými kazetami HP.“

HP Neverstop Laser bola na Slovensku predstavená v minulom roku a spôsobila revolúciu na trhu s tlačou. Vďaka nepretržitému systému dodávky tonera prinášajú tieto zariadenia majiteľom maximálny úžitok z používania tlačiarne.

Tlačiarne HP Neverstop Laser majú unikátnu prednosť: počiatočné množstvo tonera stačí pre tlač 5 000 stránok, pričom doplňovacia sada je navrhnutá pre tlač 2 500 stránok a súčasne ponúka najnižšie náklady na tlač vo svojej triede. Úspory sú viditeľné pri každej náplni – sada pre doplňovanie tonera je lacnejšia ako štandardné kazety, ktoré dokážu vytlačiť 1 000 stránok. Počas prevádzky sa teda počet tlačených stránok zvyšuje 2,5 krát[ii].

Tlačiareň neustále zobrazuje stav zásoby tonera: zariadenie je vybavené špeciálnym monitorovacím senzorom, ktorý otvára bránu pre pridanie tonera po vytlačení prvých 2 500 stránok. Táto technológia zabraňuje úniku tonera a neporiadku pri dopĺňaní atramentu. K doplneniu tonera stačí 15 sekúnd.

Súhrn hlavných predností nových tlačiarní HP Neverstop: 

Mobilita

    • Ľahké mobilné skenovanie a tlač, bezpečné zasielanie faxov, bezproblémové objednávanie súprav na doplnenie tonera a organizácia dokumentov pomocou funkcie Smart Tasks v aplikácii HP Smart, ktorá umožňuje prístup doslova odkiaľkoľvek[iii].
    • Ušetrite čas a spravujte dokumenty o 50 % rýchlejšie vďaka funkcii Smart Task v aplikácii HP Smart.

Certifikovaná úspora energie a udržateľnosť

    • Laserová tlačiareň HP Neverstop s nízkymi emisiami a technológiou zameranou na čistotu vzduchu má certifikáty Blue Angel aj Energy Star 3.0.
    • Viac ako 25 % váhy tlačiarne a 75 % váhy súpravy na doplnenie tonera bolo vyrobených z recyklovaného plastu.
    • Až o 84 % menšia ekologická stopa v priebehu životnosti tlačiarne než pri štandardných laserových tlačiarňach vďaka systému priebežného doplňovania toneru (CTSS)[iv] a recyklovanému obsahu[v].

Ocenený dizajn

    • Medzinárodné ocenenia za inovatívny dizajn: výrobok získal iF Design Award a Spark Award.

Cena a dostupnosť

  • Tlačiareň HP Neverstop Laser 1000n bude na slovenskom trhu dostupná v priebehu apríla za cenu 229 eur.
  • Multifunkčná tlačiareň HP Neverstop Laser 1200n bude na slovenskom trhu dostupná v priebehu apríla za cenu 279 eur.

[i] Najnižšie náklady na originálny toner HP vo svojej triede. Menej ako 1 cent za stránku vychádza z prepočtu kapacity doplňovacie sady 2 500 strán a aktuálne ceny doplňovacie sady za 10,90 Eur: V porovnaní s väčšinou multifunkčných zariadení (MFP) s kazetami v svojej triede do 330 USD. Výskumná štúdia Keypoint Intelligence – Buyers Lab z februára 2020, ktorú si objednala spoločnosť HP a ktorá vychádza z prieskumu špecifikácií, cien a dátových listov publikovaných výrobcami tlačiarní a predajcami k 3.2. 2020. Trhový podiel podľa tlačenej správy o monitorovaní periférnych zariadení od organizácie IDC k tretiemu štvrťroku kalendárneho roka 2019. Výška celkových nákladov na vlastníctvo tlačiarne vychádza z výrobcom odporúčanej maloobchodnej ceny (MSRP), spotrebného materiálu v balení a originálnych náhradných dielov s najvyššou kapacitou pre tlač 234 strán za mesiac po dobu štyroch rokov. Mesačný objem stránok je založený na interných odhadoch HP. Ďalšie podrobnosti nájdete na adrese: keypointintelligence.com/HPNeverstopUS.

[ii] Súpravy HP na doplnenie tonera stoja oveľa menej a pritom oproti kazetám HP v rovnakej triede vytlačia 2,5 krát viac. Na základe interného porovnaní výrobcom odporúčanej maloobchodné ceny (MSRP) spoločnosti HP/[ekvivalentu MRSP pre región EMEA]a nákladov na tlač jednej stránky v tlačiarňach HP LaserJet Pro M15 a HP LaserJet Pro MFP M28 so štandardnou náplňou v podobe originálnej čiernej tonerovej kazety do laserových tlačiarní HP 44A/48A k marcu 2020. Ďalšie podrobnosti nájdete na adrese www.hp.com/go/learnaboutsupplies

[iii] Tlač, skenovanie a kopírovanie doslova odkiaľkoľvek: Vyžaduje stiahnutie aplikácie HP Smart. Ďalšie podrobnosti o miestnych požiadavkách na tlač nájdete na adrese hp.com/go/mobileprinting. Určité funkcie/softvér sú k dispozícii len v anglickom jazyku. Vyžaduje sa prístup na internet, ktorý je nutné si obstarať samostatne. Funkcie faxu sú určené len pre odosielanie faxov a môžu vyžadovať ďalší nákup. Ďalšie podrobnosti nájdete na adrese hpsmart.com/mobile-fax

[iv] HP Neverstop: Až o 84% menšia ekologická stopa počas životnosti tlačiarne než pri štandardných laserových tlačiarniach vďaka systému priebežného doplňovania tonera (CTSS) a recyklovanému obsahu. Ekologická stopa zahŕňa tlačiareň a spotrebný materiál: ťažbu a spracovanie surovín, výrobu a prepravu tlačiarne, spotrebu elektriny, valec, súpravu na doplnenie tonera a likvidáciu (s vylúčením spotrebovaného papiera).

[v] Tlačiarne HP Neverstop sú vyrobené z viac ako 25 percent z recyklovaného plastu

Značky: