Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB pokračuje v trende využívania svojich skupinových synergií s cieľom poskytovať klientom komplexné riešenia na jednom mieste – v mobile. Do svojej, pôvodne bankovej mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, implementovala ďalšie služby svojej poisťovne a najnovšie už aj lízingu.

Klienti ČSOB si tak môžu priamo v mobilnej aplikácii ponovom poistiť už aj domácnosť, nehnuteľnosť, zriadiť havarijné alebo povinné zmluvné poistenie. Samozrejmosťou je aj možnosť poistnú udalosť prostredníctvom mobilnej aplikácie nahlásiť a následne sledovať stav jej likvidácie. Cestovné poistenie si môžu klienti zriadiť v mobilnej aplikácii už  od roku 2012.

Uzatvorenie poistenia v mobile je veľmi jednoduché a ponúka unikátne riešenie spojenia mobilnej aplikácie a webového portálu. Po prihlásení do aplikácie ČSOB SmartBanking a kliknutí na záložku „Viac“ si klient vyberie možnosť „Poistenie“. Vyberie si druh poistenia, o ktoré má záujem a následne sa mu, priamo v aplikácii, otvorí webportál poisťovne. Po udelení súhlasu klientom služba za neho predvyplní potrebné osobné údaje a po skompletizovaní informácií poistenie uzatvorí. Klient poistné priamo v aplikácii aj zaplatí.

Ďalšou novinkou, ktorú prináša najnovšia aktualizácia aplikácie ČSOB SmartBanking, je možnosť vybrať si svoje osobné alebo úžitkové vozidlo s ponukou okamžitého odberu. Ide o repredaj ojazdených  a preverených vozidiel z operatívneho lízingu dcérskej spoločnosti ČSOB Leasing.

Po kliknutí na záložku „Viac“ v mobilnej aplikácii si klient vyberie možnosť „Repredaj automobilov“ a bude automaticky presmerovaný na responzívnu stránku s ponukou viac ako 150 osobných alebo úžitkových vozidiel. Pri vozidlách po operatívnom lízingu má klient garanciu, že si vyberá vozidlo po prvom majiteľovi s pravidelným servisom. Klient vidí okrem ceny vozidla a jeho parametrov aj orientačnú výšku mesačnej splátky. Ponuku financovania na mieru získa po kliknutí na možnosť „Vypočítajte si splátky“.

Nielen na dovolenke klienti ocenia možnosť zmeniť si výšku úverového limitu na kreditnej karte priamo v mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking. Všetky tieto novinky prináša najnovšia aktualizácia mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking 7.3, ktorá je už plne dostupná na oficiálnych marketoch AppStore, Google Play a Huawei AppGallery.

Od začiatku tohto roka ČSOB priniesla pre svojich klientov viacero ďalších užitočných inovácií pre zjednodušenie správy financií v mobile. Napríklad tmavý mód aplikácie, čím si klient šetrí nielen zrak, ale aj batériu, implementovala do prostredia aplikácie funkcionalitu hlasového asistenta Siri a rozšírila možnosť pripojiť si do aplikácie účty ďalších bánk, tzv. MultiBanking. V tomto roku tiež v aplikácii pribudla aj možnosť požiadať o Odklad splátok úveru a prehľad všetkých uzatvorených zmlúv z online nákupov.

Značky: