Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB v sobotu dnes večer (30. marca) na hodinu vypne osvetlenie svojej centrály v bratislavskej lokalite Zuckermandel. Pripája sa tým k iniciatíve Hodina Zeme, v rámci ktorej na hodinu zhasnú dominanty po celom svete, s cieľom poukázať na mimoriadne aktuálnu potrebu ochrany životného prostredia.

Aj centrála ČSOB sa v sobotu zahalí do tmy, v rámci iniciatívy Hodina Zeme

„Ochrana životného prostredia a podpora trvalo udržateľného rozvoja je jednou z našich priorít, tak pri denno-dennom fungovaní našej spoločnosti, ako aj pri jej podnikateľských aktivitách a podpore projektov spoločenskej zodpovednosti,“ vysvetľuje Anna Jamborová, hovorkyňa ČSOB.

Zamestnanci ČSOB majú k dispozícii aj korporátne bicykle

Zamestnanci ČSOB majú k dispozícii aj korporátne bicykle

Aj preto v ČSOB napríklad eliminujeme používanie papierových materiálov a letákov v našich pobočkách a ich obsah presúvame do tabletov. Do digitálneho prostredia sa snažíme v čo najväčšej miere koncentrovať aj komunikáciu  so zákazníkmi.

„Naša centrála, ktorá sa v sobotu zahalí na hodinu do tmy, spĺňa prísne kritériá zelenej certifikácie podľa štandardu BREEAM EXCELLENT a sme hrdí na to, že spoločenskú zodpovednosť a potrebu ochrany životného prostredia vnímajú ako samozrejmosť aj naši zamestnanci. Príkladom je aj to, že čoraz intenzívnejšie dochádzajú do práce bicyklami alebo využívajú na presúvanie na pracovné stretnutia korporátne bicykle,“ uzatvára Jamborová

 

Značky: