Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Siri si rozumie so SmartBankingom. Nadiktujte digitálnej asistentke Siri, čo chcete zaplatiť a Siri za vás otvorí aplikáciu ČSOB SmartBanking a pripraví platbu na autorizáciu. Alebo sa spýtajte Siri na aktuálnu hodnotu amerického dolára či českej koruny a Siri vám v aplikácii nájde aktuálny kurzový lístok. ČSOB ako prvá banka na Slovensku využila hlasového asistenta Siri pre iOS priamo vo svojej mobilnej aplikácii.

Správa financií je tak pre klientov opäť o niečo jednoduchšia a pohodlnejšia. Novinka je súčasťou najnovšej aktualizácie aplikácie ČSOB SmartBanking, už teraz dostupnej v oficiálnom markete App Store. Hlasového asistenta Siri môžu klienti využiť pri realizácii novej SEPA platby, ako aj autorizácii platby z platobného vzoru. Siri klientom pomôže so skenerom IBAN-u, QR-kódu alebo vytvorením QR platby. Po hlasovom pokyne Siri otvorí v aplikácii prehľad pohybov na účte, kurzový lístok  alebo klientovi ukáže zostatky na účtoch.

Funkcia Dark Mode šetrí zrak i baterku

Siri je tak v poradí ďalšou užitočnou inováciou na zjednodušenie správy financií v mobile. Na prelome rokov ČSOB klientom s iOS a OS Android priniesla novinku v podobe funkcie Dark Mode. Tá umožňuje prepnutie aplikácie ČSOB SmartBanking do tmavého módu, čím si klient šetrí nie len zrak, ale aj batériu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.