Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Maxi výpredaje spoločnosti DATART končia už tento týždeň, zákazníci majú možnosť využiť zľavy iba do najbližšej nedele 18.1.2016.

Napriek tomu, že tento rok spustil DATART výpredaje hneď po Vianociach – predtým začínali až v januári – zaznamenáva rovnakú výšku predaja v tohtoročnom januári ako v tom minuloročnom, čo je veľký úspech.

Firma navyše očakáva, že jej už štandardne aj v tomto januári prudko stúpne trhový podiel. Vzhľadom na veľký úspech výpredajov medzi zákazníkmi, je výber tovaru už momentálne obmedzený. Niektoré spotrebiče boli vypredané v priebehu niekoľkých minút. Do výpredajov zaradila firma tisíce produktov so zľavou 70 %, oproti minulému roku aj herné konzoly a výrobky značky Apple, predovšetkým smartfóny.

„Rovnako, ako v povianočných výpredajoch, aj v januárových sú jednoznačným hitom veľké TV s uhlopriečkou 48“ a viac. Ďalej zákazníci najviac nakupujú mobilné telefóny, herné konzoly a malé kuchynské spotrebiče. V januári významne vzrástol aj záujem o notebooky a veľké domáce spotrebiče, najmä o práčky a sušičky. Vďaka výpredajom vzrástol i dopyt po našej doprave, s ktorou je spokojných 99 % zákazníkov,“ dopĺňa Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa spoločnosti DATART.

V priebehu februára sa môžu zákazníci tešiť na ďalšiu väčšiu akciu, ktorá prebehne v rámci osláv 25. narodenín DATARTu.

Značky: