Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počuli ste už o katedrálnom organovom festivale? Je to jedinečný nevšedný zážitok v podaní herca Kamila Mikulčíka a virtuóza Davida di Fiore. Alebo festival tradičnej ľudovej hudby či multiinštrumentalista Marián Čekovský s jeho typickým humorom. Tento týždeň sa opäť máme, na čo tešiť. Vybrali sme pre vás tie najlepšie podujatia. 

  1. Milujem svoj mobil

Komédia divadla GuNaGu so skvelými hercami, akými sú Viktor Horján, Roman Pomajbo či Martin Meľo o tom, ako nám smartfón nahrádza osobný kontakt.

„V dnešnej dobe komunikujeme najviac, ako sme kedy komunikovali, no na druhej strane sme najosamelejší. A presne o tom je táto komédia, ktorá ukazuje ako smartfóny nahrádzajú všetko a všetkých. Hrať ju začínajú 13. augusta v GuNaGu. Určite sa máte, na čo tešiť,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/MILUJEM_SVOJ_MOBIL_americka_jazda

 

  1. Katedrálny organový festival The Great Organ Cycle

Biblický príbeh o Jóbovi v prednese Kamila Mikulčíka a virtuózneho Američana Davida di Fiore a jeho majestátny zvuk organu. Vznikne z toho výnimočný zážitok, ktorý nepočujete len tak hocikde.

„Pri 10. výročí zriadenia Bratislavskej arcidiecézy pod záštitou Bratislavského arcibiskupa metropolitu Mons. Stanislava Zvolenského zažijú diváci naozaj nevšedný zážitok. Vychutnať si ho môžete už 16. augusta,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/THE_GREAT_ORGAN_CYCLE

 

  1. Hontianska paráda Hrušov 2018

Trochu slovenskej kultúry a tradícií. To ponúka Hontianska paráda. A s tým aj scénické vystúpenia, ukážky roľníckych prác, ľudové remeslá a výroby.

„Honťania otvoria svoje dvory a premenia ich na miesta, kde sa bude ochutnávať a zabávať pri ľudovej hudbe. Tento festival tradičnej ľudovej kultúry regiónu Hont začne 17. augusta a potrvá do 18. augusta,“ upresňuje Stanislava Šebeová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Hontianska_parada_Hrusov_2018

 

  1. Marián Čekovský & band- Open Air

Jeho humor, svojské slová, zvraty a najmä úžasný muzikantský talent. To je Marián Čekovský, ktorého spolu s kapelou uvidíte hrať na pláži pod holým nebom v jeho milovaných Košiciach.

„Čekyho netreba ani predstavovať. Keď sa chcete dobre zabaviť a vypočuť si kvalitnú hudbu, je jednoznačnou voľbou,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Marian_Cekovsky_band_Open_air

 

  1. Segwayom po Bratislave

Perfektný zážitok nielen pre turistov a tých, ktorí Bratislavu nepoznajú, ale aj pre domácich, ktorí si ju pozrú úplne nevšedne.

„Prehliadnu si Staré mesto, nábrežie a druhú stranu Dunaja. Od historickej časti Bratislavy, až po tú modernú. Hodina a pol skvelého zážitku,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Segwayom_po_Bratislave

Značky: