GOG Galaxy 2.0 prinesie spojenie viacerých herných platform ako aj obchodov s hrami pre počítače a konzoly.

Hráči majú po novom k dispozícii otvorenú beta verziu GOG Galaxy 2.0. Nová služba má zjednodušiť herný život hráčov kombináciou všetkých ich zoznamov priateľov a herných knižníc do jedného priestoru. Novinku predstavil portál TechRadar.

Herný svet je veľmi komplexný, a preto sa niet čo čudovať, že je v ňom isté napätie medzi tvorcami počítačových hier, herných konzol, ale aj napríklad obchodmi Steam a Epic Games Store. Práve preto prichádza GOG Galaxy 2.0.

Platforma ponúkne 20 integrácií s rôznymi inými hernými službami, od konzol po hry na PC. Hráčom tak umožní vidieť svoje knižnice hier a priateľov, ktorí sú online a zároveň, na ktorej platforme. 

GOG Galaxy 2.0 tiež umožní zostaviť si celú knižnicu hier a tiež spustiť ľubovoľnú hru cez ktorúkoľvek platformu. Samozrejmosťou bude sledovanie dosiahnutých úspechov a pokroku v jednotlivých hrách či porovnaní s priateľmi.

Integrácia zahŕňa GOG.com, Xbox Live, ale aj obchody Steam, Epic Games Store, Origin, PlayStation Network a Uplay. GOG Galaxy 2.0 Open Beta je k dispozícii pre počítače s operačným systémom Windows 8 a novším a macOS.

Zdroj náhľadovej fotografie: GOG

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Poznáme dátum, kedy by mal Samsung predstaviť smartfóny radu Galaxy S11

Značky: