Hráči majú opäť motiváciu hrať sa na smartfónoch so systémom Android.

Obľúbená aplikácia Hry Google Play dostala nedávno drobnú aktualizáciu, ktorá prináša dlho očakávanú zmenu. Google sa rozhodol vyslyšať názory hráčov a zvýšil maximálnu úroveň, ktorú môžete dosiahnuť v tejto službe. Hranica sa posunula z 50. úrovne na level 99.

Aplikácia Hry Google Play funguje ako herné centrum pre zariadenia so systémom Android a Android TV. Služba združuje hry pre platformy od Googlu, ktoré majú v sebe zabudovanú podporu pre túto službu a vďaka tomu ponúkajú extra funkcie, ako sú tzv. achievementy a rebríčky najlepších skóre. Herné aplikácie, ktoré podporujú tieto funkcie, majú v Obchode Play ikonku herného ovládača na obrazovke s detailnými informáciami.

Všimnite si ikonu ovládača na dvoch miestach v popise aplikácie. Znamená to, že hra podporuje Hry Google Play

Klienti VÚB môžu tiež rozhodovať o budúcnosti mobilnej aplikácie. Stačí ak si ju stiahnu.
Nielen Google, ale aj VÚB banka počúva názory svojich zákazníkov. VÚB banka sa rozhodla umožniť svojim klientom, aby rozhodovali o vylepšeniach mobilnej aplikácie VÚB Mobil Banking. Používatelia môžu hlasovať za žiadané vylepšenie, pričom naposledy vyberali z celkovo troch funkcií – Google Pay pre Android, výber z bankomatu mobilom a aplikácie pre inteligentné hodinky. Najviac hlasov získal výber z bankomatu mobilom.

App Store

Aplikácia Hry Google Play na stiahnutie

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

VÚB banka ponúkne Google Pay a výber z bankomatu mobilom. O vylepšeniach mobilnej aplikácie môžete rozhodovať aj vy

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit