Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hlavnú úlohu zohrávajú vylepšené funkcie pre spoluprácu medzi zariadeniami

Vlajkový mobilný telefón HONOR Magic4 Pro má k dispozícii najnovšiu aktualizáciu systému HONOR MagicOS 7.1.

Ďalšie modely smartfónov HONOR dostanú update postupne v priebehu 2. štvrťroka 2023. Najnovšia verzia systému HONOR MagicOS 7.1 podporuje bezproblémové prepojenie a spoluprácu medzi viacerými systémami, zariadeniami a ekosystémami. Prináša nové funkcie a vylepšenia, ktoré menia prostredie orientované na zariadenie na prostredie orientované na užívateľov.

Aktualizácia HONOR MagicOS 7.1 je k dispozícii pre model HONOR Magic4 Pro a postupne sa rozšíri na celý rad smartfónov HONOR. V priebehu 2. štvrťroka 2023 aktualizáciu postupne získajú modely HONOR 70, HONOR 50, HONOR 50 Lite, HONOR Magic4 Lite a HONOR Magic4 Lite 5G. Modely HONOR Magic5 Lite 5G, HONOR X7 a HONOR X8 sa aktualizácie dočkajú v 3. štvrťroku 2023.

„Najnovšia verzia systému MagicOS 7.1 potvrdzuje náš záväzok vytvárať technológie zamerané na potreby každého z nás. Systém HONOR MagicOS 7.1, ktorý prichádza s vylepšenými funkciami pre konektivitu a spoluprácu medzi zariadeniami, sa postará o ešte prívetivejšie a jednoduchšie ovládateľné užívateľské prostredie,“ uviedol George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd.

HONOR MagicOS 7.1 je založený na operačnom systéme Android 13 a ponúka širokú škálu smart funkcií. Funkcia MagicRing uľahčuje zdieľanie služieb medzi zariadeniami a eliminuje bežné manuálne prepojenie. Zároveň poskytuje automatické prepojenie niekoľkých zariadení medzi sebou a ovládanie naprieč zariadeniami. Zdieľanie súborov, prijímanie prichádzajúcich hovorov, či  zobrazenie notifikácií je tak oveľa jednoduchšie.

Vylepšená funkcia HONOR Notes po novom podporuje rýchle vytváranie záložiek pohybom tromi prstami nadol. Novinkou je tiež anotácia PDF a synchronizácia zvuku a textu pre zvýšenie produktivity používateľov, ktorí sú neustále v pohybe. HONOR Notes tiež podporuje synchronizáciu dát a spoluprácu medzi zariadeniami, čo poskytuje užívateľom väčšie pohodlie a zaisťuje im neustály prístup k svojim poznámkam, bez ohľadu na to, ktoré zariadenie HONOR majú práve pri sebe.

Značky: