Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hrajte so Železničnou spoločnosťou Slovensko o vstupenky na Pohodu! Národný dopravca má pre deviatich z vás 18 vstupeniek na trenčiansky festival. Súťaž sa na sociálnych sieťach Železničnej spoločnosti začala v piatok 28. júna 2024 popoludní. Víťazov dopravca vyhlási 8. júla 2024 po 14:00. Na Facebooku to budú štyria šťastní výhercovia, ktorí získajú po dve vstupenky, na Instagrame piati.

Letisko v Trenčíne privíta návštevníkov festivalu vo štvrtok 11. júla, brány sa definitívne zatvoria v nedeľu 14. júla o 12:00. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK), ekologický dopravný partner podujatia, pozýva do svojho stánku so ZSSKvelým programom, ktorý bude v dňoch 11. – 13. júla:

  • speed dating s moderátorom Adamom Štrbom: nájdite svoj „love-match”, spoznajte nových ľudí a zabavte sa,
  • jazda elektrickým vláčikom v areáli festivalu: naskočte k nám do Železničnej spoločnosti a zvezte sa ekologicky,
  • koleso šťastia: zatočte kolesom a vyhrajte ZSSKvelý merch – limitovaná Pohoda edícia,
  • kvíz: otestujte si vedomosti zo sveta vlakov a Železničnej spoločnosti a získajte ZSSKvelý merch,
  • fotokútik: tematický fotokútik s rekvizitami – urobte si s priateľmi či svojou láskou fotky, zdieľajte ich na sociálnych sieťach a nezabudnite označiť ZSSK,
  • chill a fun zóna: so spoločenskými hrami, nabíjacími stanicami a podobne.

Ekologicky na Pohodu aj štyrmi mimoriadnymi vlakmi ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko, ekologický dopravný partner hudobného festivalu, vypraví dva mimoriadne vlaky vo štvrtok 11. júla na trase Bratislava – Trenčín a Košice – Trenčín. Ďalšie dva vlaky vypraví v nedeľu 14. júla, keď dopravu posilní v opačnom smere. Na stanici v Trenčíne štandardne posilní aj kyvadlovú dopravu v smere na letisko. Navyše vo vlaku z Košíc do Trenčína vo štvrtok zaradí aj spoločenský vozeň. Ten ponúkne cestujúcim zaujímavý program s hudobným hosťom, ktorý nateraz ešte ostáva tajomstvom. Predaj lístkov na vlak je v plnom prúde. Zakúpite si ich výhradne na stránke Pohody.

Celý cestovný poriadok mimoriadnych festivalových vlakov nájdete na portáli #vlakomnavylet, ktorý ponúka širokú ponuku tipov na rôzne podujatia a výlety po celom Slovensku.

Značky: