Tá by mala byť uvedená na trh spolu s očakávanou novinkou – Huawei Mate 20.

Práve pre tento model má byť primárne určená, čo naznačuje, že Mate 20 bude prvý smartfón so skutočne rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Samotný smartfón by mal podporovať/prijať maximálny nabíjací výkon s hodnotou 15W. Nabíjačka je trochu predimenzovaná.

Naznačujú to rôzne uniknuté fotografie, pričom tá podstatná sa týka práve spodnej strany nabíjačky s niekoľkými odhalenými špecifikáciami. Fotografia ukazuje, že max. nabíjací výkon zariadenia bude 20W. Nič podobné na trhu doteraz nebolo. Nabíjačka má mať modelové označenie LZ80 a samozrejme pôjde o Qi štandard. Fotografia nabíjačky sa objavila na webe Weibo.

V súčasnosti sa dajú kúpiť bezdrôtové nabíjačky s max. nabíjacím výkonom 15W, ale neexistuje žiadny smartfón, ktorý by vedel takýto výkon pri nabíjaní prijať. Teda jeden to v špecifikáciách má (UMIDIGI Z 2 PRO), ale nie sú žiadne informácie o praktickom teste, ktorý by to potvrdil.

V tejto chvíli zostáva veľkou neznámou, či to bude (ak bude) iba najvýkonnejšia bezdrôtová nabíjačka alebo to má spojitosť s novým Mate 20, ktorý by takýto výkon vedel reálne spracovať.

Zdroj: www.androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Kirin 980: Huawei predstavil prvý 7nm procesor, výkon bude využívať flexibilnejšie

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Komentáre sú uzavreté