Spoločnosť DJI prezentovala na výstave IFA svoje produktov po prvý krát. Dôvodom bol obrovský záujem o lietajúce drony s jednoduchým ovládaním v celej Európe vrátane Slovenska. 

DJI predstavil všetky svoje novinky. Prvým z nich je Phantom 3 Professional, ktorý má vylepšené ovládanie, dokáže zaznamenávať video v 4K rozlíšení a poskytuje živý prenos v rozlíšení HD 720P. Predĺžená je doba letu na batériu a tiež je tu nový systém diaľkového ovládania. Cena je 1399 Eur.

Ďalej to bol model INSPIRE 1. Ten má vylepšený dizajn, pričom by ste nemali mať v zábere kamery vrtule.Inspire1Opäť je tu kamera s možnosťou záznamu v 4K rozlíšení a stabilizácia gimbalu v rozsahu 360°. Cena je 3199 Eur. Inspire2RONIN je úplnou novinkou v podaní tejto firmy. Je to stabilizátor pre kameru, teda nejde v lietajúci dron. Používateľ na RONIN pripevní kameru a pohybuje sa s ňou počas chôdze, pričom záznam bude stabilizovaný. Cena je 2166 Eur. RoninPozrite si tiež:

Lietali sme s dronom 3DR IRIS+

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.