Ukrajinský IT hub sa chystá na najväčšiu IT udalosť vo východnej Európe.

Na konci septembra, konkrétne od 29. septembra do 1. októbra 2017, sa uskutoční udalosť s názvom IT Arena. Počas troch dní jej trvania známi revoluční výrobcovia predstavia verejnosti svoje najnovšie progresívne nápady a biznis stratégie.

Začiatkom júna bolo ohlásených prvých osem rečníkov – z Jugnoo, 500 Startup, Indiegogo, Amazon Web Services či Bayer, ktorí sa na IT Arena predstavia v troch oblastiach – Obchod, Produkt a Technológie. Celkovo na akcii vystúpi okolo 40 rečníkov.

Na konferencii IT Arena sa uskutoční tiež súťaž startupov. Spoločnosti sa predstaví viac než stovka začínajúcich projektov z Európy. Desiatku najlepších startupov vyberie porota, víťaz bude prezentovaný v prvý deň konferencie.

Registrácia startupov je otvorená do 20. septembra 2017. Svoj projekt môžete prihlásiť TU.

Na konferencii sa bude konať aj Tech Expo, veľká expozícia ukrajinských technológií. Účastníci na nej predstavia svoje nápady, aplikácie, drony, zariadenia, ako aj inteligentné príslušenstvo či roboty, ktoré boli navrhnuté alebo zostrojené na Ukrajine.

Okrem samotného predstavenia ideí a projektov sa v rámci udalosti IT Arena zrealizuje viac ako 30 stretnutí, ktoré sa uskutočnia v 10 reštauráciách a pracovných miestach okolo námestia Rynok i priamo v centre mesta Ľvov. Stretnutia sú otvorené pre všetkých účastníkov IT Arena, vyžadujú si však registráciu vopred. Konať sa budú v nedeľu 1. októbra od 11.00 do 19.00 hodiny.

Príjemným spestrením programu bude veľký festival technológií a elektronickej hudby Futureland Festival 2017, ktorý to odštartuje už druhý deň konferencie. Jeho súčasťou bude tiež vystúpenie známeho DJ Netskyho.

Viac informácií o celom podujatí IT ARENA nájdete tu>>

Značky: