Komunikácia cez náhlavné súpravy je vysoko efektívna, šetrí peniaze a ocenia ju aj zamestnanci.

Takéto súpravy ste mohli vidieť v obchode, kde nakupujete a predstavujú spôsob, ako sa pracovníci môžu dorozumievať v rôznych priestoroch. Vedeli ste, že riešenie VoCoVo umožní nielen efektívnu komunikáciu na ploche prevádzky, ale prispieva aj k pohodliu zamestnancov?

Dorozumievať sa s pracovníkmi na veľkej ploche je odrazu jednoduchšie a najmä časovo úspornejšie. Ide o komplexné riešenie, ktorého najviditeľnejšou súčasťou sú jednouché „slúchadlá“ na hlavách zamestnancov. Za celým systémom sa ale skrýva viac.

VoCoVo ponúka efektivitu a rýchlosť, za akú dobu sa však vrátia prostriedky vynaložené do tejto komunikácie? Nielen zamestnanci, ale aj zákazníci ocenia spôsob fungovania náhlavných súprav. Ak si jeden pracovník nevie rady, ľahko sa spojí s iným pracovníkom. Zákazník nezostáva na ploche sám, kým jeden pracovník nájde druhého alebo získa potrebné informácie.

V rozhovore v najbližšom printovom vydaní magazínu TOUCHIT sa dozviete, pre aké prevádzky, podniky či obchodné plochy sú vhodné. Tiež aj to, ako je to so servisom, podporou a ako si byť istý, že bude fungovať aj vo vašej prevádzke. Prečo sú lepšie ako používanie mobilov alebo iných riešení a ako fungujú? Dá sa „zavolať“ iba vybranému pracovníkovi a je možné rýchlo oznámiť nejakú udalosť úplne všetkým alebo vybranej skupine?

VoCoVo Link Email imageZdroj: Joyce

Zdroj: JOYCE ČR

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.