Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Porsche Slovakia, autorizovaný importér značky Volkswagen, pripravila na letné mesiace výpredaj skladových zásob.

Ponuka siaha od legendárneho Golfu až po luxusne vybavený Touareg Premium a obsahuje vyše 50 automobilov. Podľa modelu a verzie vybavenia sa cenové zvýhodnenie poskytované na skladové vozidlá pohybuje od 2000 až do 10 000 EUR, pričom na modely Golf a CC môžu zákazníci využiť financovanie s 0% úrokom ako Profi kredit alebo financovanie na 1%.

Ťažisko ponuky tvorí tradičný bestseller – Volkswagen Golf, ktorý je na výber s benzínovými motormi 1.2 TSI a 1.4 TSI , ako aj s obľúbenými ekonomickými turbodieslami 1.6 TDI a 2.0 TDI, a to tak s manuálnou prevodovkou ako aj s prevodovkou DSG s dvoma spojkami.  Pri skladových vozidlách radu Golf, zaradených do akcie sa cenové zvýhodnenie pohybuje od 2000 do 3000 EUR, čo znamená cenu už od 12 600 Eur. Z hľadiska výbavy ide o už zvýhodnené akciové verzie Golf Slovakia a Golf R-line, kde zákazník navyše dostane bohatú výbavu v cene vozidla. Na kúpu modelu Golf môžu zákazníci využiť širokú finančných produktov s 0% úrokom od spoločnosti Volkswagen finančné služby. Jedným z nich je flexibilný produkt „Financovanie za 1%“,  pri ktorom si zákazník môže sám zvoliť akontáciu a dobu splácania od 3 do 4 rokov, pričom počas tejto doby platí mesačne iba 1 % nákupnej ceny vozidla a na konci doplatí poslednú zvýšenú splátku. Populárnym produktom je aj úver Profi kredit pri ktorom má zákazník možnosť voľby splátok vo výške 1/3, 1/4 alebo 1/5 nadobúdacej ceny vozidla.

Elegantné štvordverové kupé CC s dizajnovým balíkom R-Line a motorom 2.0 TDI v dvoch výkonových verziách, je možné teraz získať s cenovým zvýhodnením 4000 EUR spolu s financovaním Profi kredit vo forme splátok na 1/3, 1/4 alebo 1/5.

Zvlášť atraktívna je letná akcia pre záujemcov o aktuálnu vlajkovú loď značky Volkswagen – veľké SUV Touareg. Je na výber vo verzi Mountain poháňanej motorom 3.0 TDI s výkonom 150 kW (204 k) alebo v špičkovej verzii Premium s motorom 3.0 TDI s výkonom 193 kW (262 k). Obidve verzie sú štandardne vybavené 8-stupňovou automatickou prevodovkou, pohonom všetkých kolies 4MOTION. Cenový bonus predstavuje pri verzii Mountain 7500 EUR a pri verzii Premium až 10 000 EUR. Vďaka tomu môžu v rámci akcie záujemcovia získať Touareg za cenu už od 37 558 EUR s DPH.

Samozrejme, na všetky vozidlá si zákazníci môžu za príplatok objednať predĺžená záruku až na 5 rokov s limitom až do 150 000 najazdených kilometrov.

Podrobnosti o ponuke modelov a ich konečných cenách možno nájsť na http://www.vw.sk/aktuality/aktualne_novinky/aktualne_novinky, informácie o presnej špecifikácii, dostupnosti, dodacích podmienkach a o uvedených doplnkových službách poskytnú všetci autorizovaní predajcovia Volkswagen na Slovensku. Akcia na skladové vozidlá Volkswagen trvá do 31. augusta 2016 alebo do vypredania zásob.