Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Business Lease spúšťa personalizovanú internetovú službu Care Online Drivers. Firemní vodiči na nej nájdu všetky potrebné informácie o vozidle a jeho používaní, o poskytovaných službách, spotrebe, prípadnom priebehu škodových udalostí, tipy a triky ako ušetriť či prehľad zmluvných podmienok. Všetko online, v reálnom čase, s dostupnosťou od stolového počítača, tabletu či smartfónu s cieľom maximálne odbremeniť vodiča od starostí o auto.

Už nielen fleetoví manažéri, ale rovnako aj firemní vodiči využívajúci služby operatívneho lízingu budú môcť využívať online starostlivosť 24 hodín denne 7 dní v týždni. Spoločnosť Business Lease Slovakia v rámci svojej stratégie Better Care, teda poskytovania lepšej starostlivosti, prichádza na trh s konceptom Care Online zameraným na firemných vodičov. Hlavným cieľom je ich odbremeniť od administratívnej či prevádzkovej starosti o auto tak offline, ako aj online, aby auto plne využívali na to hlavné – mobilitu. Službu Care Online pre fleet manažérov odštartovala spoločnosť ešte vlani. V Holandsku, kde materská spoločnosť spustila koncept ako prvá, už aj vďaka tomu dostala ocenenie najlepšia lízingová spoločnosť v krajine.

Starostlivosť kedykoľvek

„Našou stratégiou je Better Care, teda poskytnutie lepšej starostlivosti, pretože autá sú všade rovnaké. Aj preto cieľom konceptu Care Online je vodiča maximálne odbremeniť od administratívy a starostí o auto. A to tak, aby si naše služby a starostlivosť mohol naplno vychutnať a všetky informácie, ktoré prípadne potrebuje, mal vždy online, v reálnom čase a dokázal sa s nami spojiť kedykoľvek, teda 24 hodín sedem dní v týždni či už z kancelárie od stolového počítača, alebo aj z terénu cez tablet alebo smartfón,“ konštatuje Lucia Čišková, obchodná riaditeľka Business Lease.

Pomôže ušetriť na palive

Nový portál poskytuje vodičom všetky informácie o svojom prenajatom vozidle v reálnom čase. Nájdu si tam na jedno kliknutie informácie o zmluve a službách, najazdených kilometroch, počte škodových udalostí, prípadných pokutách a tiež tipy, ako ušetriť. „Vodič sa napríklad vďaka Care Online bude môcť zamerať aj na úspory. Tým, že dostane kompletný prehľad počtu najazdených kilometrov, škody, pokuty, využitie paliva, spôsob jazdy, emisie CO2 a podobne, vieme mu presne povedať, kde a ako môže na palive ušetriť.

Platforma zároveň dáva vodičom možnosť aktualizovať svoje informácie online a rovnako plánovať termín servisu ako STK, výmenu pneumatík či inej údržby a služieb. Poskytuje tiež informácie o priebehu opráv alebo informuje vodiča o termíne výberu nového prenájmu vozidla.

Spoločnosť spúšťa novú službu Care Online pre vodičov aj v ostatných krajinách, kde pôsobí – popri Holandsku a Slovensku aj v Česku, Maďarsku, Poľsku a v Rumunsku.