Čínska spoločnosť si neustrážila prvé obrázky MIUI 12.

Tie sa na verejnosť dostali z beta verzie aplikácie MiSettings. Xiaomi vydáva beta verzie svojich aplikácií na fórach MIUI Community. Najnovšia verzia MiSettings bola vydaná iba pred niekoľkými dňami, pričom táto verzia už obsahovala vylepšené používateľské rozhranie. 

Člen fóra XDA-Developers si tieto novinky všimol a zhromaždil niekoľko snímok obrazovky. Xiaomi odvtedy APK súbor stiahlo, čím sa vierohodnosť získaných obrázkov ešte zvýšila, že ide skutočne o prvé fotografie z pripravovaného prostredia MIUI 12.

Nižšie je v galérii niekoľko obrázkov používateľského prostredia aplikácie MiSettings:

Každá dvojica po sebe nasledujúcich obrázkov zobrazuje dve verzie UI – stará verzia UI (prvý obrázok v poradí), nová verzia UI (druhý obrázok v poradí)

Najväčšou zmenou je nové menu Obnovovacia frekvencia, kde sa nachádzal zoznam s dvoma možnosťami výberu 60 Hz alebo 120 Hz. Teraz sa vo výbere nachádza ilustratívna ponuka. Ďalšou zmenou je zobrazenie času v týždni, ktorý zobrazuje namiesto stĺpcov graf.

V galérii sa nachádza prvý pohľad na používateľské prostredie MIUI 12, ktoré by malo byť predstavené v 3. štvrťroku tohto roku. Podľa najnovších správ sa začína Xiaomi naplno venovať vývoju MIUI 12, takže v najbližších týždňoch by sme sa mali dozvedieť ešte viac nových informácií.

Zdroj: XDA-Developers

Titulný obrázok: Time24 News

Prečítajte si aj:

Apple predstavil nový iPhone SE: Základný model s extra výkonom a cenou pod 500 eur!

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.