Výkon bude taktiež na vysokej úrovni. 

Je však vysoko pravdepodobné, že označenie edge+ bude pre pripravovaný smartfón použité iba v USA a na ostatné trhy sa novinka môže dostať pod označením motorola one 2020. OnLeaks v spolupráci s Pricebaba priniesol rendery smartfónu motorola edge+. Tie odhalili, že telefón bude vybavený “vodopádovým” displejom s dierou pre selfie kameru a zostavou troch fotoaparátov na zadnej strane.

Najvýraznejšou črtou vlajkovej lode motorola edge+ je jej displej. Ako je možné vidieť v CAD renderoch, smartfón je vybavený displejom s extrémne zakriveným ľavým a pravým okrajom. Čelo edge+ je tenké, ale brada zariadenie zostáva o niečo hrubšia. V ľavom hornom rohu displeja sa nachádza malá diera, v ktorej je umiestnený selfie fotoaparát. Rozmery motorola edge+ sú 161,1 × 71,3 × 9,5 mm, takže rozhodne nepôjde o malé zariadenie. Hrúbka v mieste kamery je 11,5 mm. 

Zatiaľ čo by mal byť displej motorola edge+ v rozmedzí 6,5 až 6,8-palca, predchádzajúce správy odhalili, že rozlíšenie bude na úrovni FullHD+ s podporou 90 Hz obnovovacej frekvencie. Zdroj uvádza, že v displeji bude zabudovaná čítačka odtlačkov prstov, čo naznačuje, že smartfón by mal dostať do svoje výbavy OLED obrazovku.

Sklenená zadná časť obsahuje trojicu vertikálne umiestnených fotoaparátov. Spolu s modulom tam môžeme ešte vidieť aj ďalšie senzory a duálny LED blesk. Okolo loga motorola na zadnej strane je vidieť LED kruh, ktorý by mal na seba prebrať funkciu notifikačnej LED diódy. Motorola edge+ by mohla podľa vykreslení obsahovať aj 3,5 mm audio konektor.

Očakáva sa, že novinka bude na trh uvedená s čipsetom Snapdragon 865, ktorý bude spolupracovať s 8 GB a 12 GB pamäte RAM. Smartfón bude pripravený na používanie v 5G sieťach s predinštalovaným systémom Android 10. Batéria by mala mať kapacitu 5 170 mAh.

Zdroj: Gizmochina

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 30 Pro: Vynikajúci smartfón s chýbajúcimi Google službami (Prvé dojmy)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.