OpenSlava je jedna z najväčších medzinárodných konferencií organizovaných spoločnosťou Accenture v Bratislave. Vstup na ňu je zadarmo.

V prípade ak pôsobíte v IT oblasti ako technický architekt, vývojár, IT konzultant alebo ste študent či učiteľ IT, na konferencii by ste rozhodne nemali chýbať. Vstup je zadarmo.

Tento rok ide už o šiesty ročník úspešnej konferencie, ktorá každým rokom prináša zaujímavejší obsah. Keďže ani tento rok nebudú chýbať zahraniční spíkri, jazykom celej konferencie je angličtina.

Konferencia OpenSlava 2018 sa koná 18. a 19. októbra v Bratislave na pôde troch fakúlt, Fakulty informatiky a informačných technológií STU, Fakulty elektrotechniky a informatiky STU a Fakulty matematiky, fyziky a informatiky UK.

Registráciu pre vstup zadarmo, môžete vykonať už teraz na tejto stránke.

Účastníci, ktorí sa zaregistrujú najneskôr dva týždne pred konferenciou, budú mať možnosť zúčastniť sa aj špeciálnych workshopov.

Tento rok je pripravený bohatý program. Prednášky sú rozdelené do tematických okruhov (Innovations, Security, As a Service, Interfaces, Business, Code & Talks), takže každý si príde na svoje.

Konferencia sa bude niesť v znamení bezpečnosti. Dozviete sa aj to, aké jednoduché je hacknúť nemocnicu a dostať sa k zdravotným záznamom pacientov.

Medzi rečníkmi vystúpi napríklad Marca Tempest, ktorý je Accenture Lead Consultant pre Extended reality, ale tiež  kreatívny konzultant laboratória NASA Jet Propulsion Laboratory. Vo svojich prezentáciách sa zameria na to, ako je možné zaviesť koncepty založené na najnovšich technológiách do praxe. Kompletný zoznam spíkrov nájdete tu.

Tešiť sa môžete aj na afterparty, ktorá začne o 18:00 po skončení konferencie.

Pozrite sa, ako to na konferencii vyzeralo minulý rok:

Značky: