Predstavené budú onedlho.

Značka Nothing po skromnom začiatku v roku 2020 predstavila viaceré modely slúchadiel, avšak za jej najväčšie úspechy je možné považovať predstavenie smartfónov Nothing Phone (2), Phone (2a) a najnovšie aj Phone (2a) Plus. Ide o dizajnové kúsky, ktoré si nepomýlite so žiadnymi inými zariadeniami na trhu. Slúchadlá značky pritom patria medzi to najlepšie v ponuke, pričom spoločnosť Nothing teraz ukázala slúchadlá, ktoré by sa mohli v blízkej budúcnosti dostať na trh.

Už existujúce modely slúchadiel ponúkajú potlačenie hluku, rýchle párovanie a dobrú kvalitu zvuku za dostupné ceny, avšak Nothing sa tentokrát vybral inou cestou. Novým slúchadlám spoločnosti Nothing sme sa venovali v tomto článku, ale teraz spoločnosť na ne upozornila na svojom účte na sociálnej sieti X.com. Hoci donedávna dizajn nových slúchadiel nebol známy, nebolo príliš ťažké si ho predstaviť. Zdá sa však, že Nothing v prípade slúchadiel Open zase prekvapí.

Nothing Ear (Open) definujú novú kategóriu slúchadielZdroj: Nothing
Nothing Ear (Open)

Nothing Ear (Open) by mali podľa slov spoločnosti definovať celkom novú kategóriu audio produktov, čo potvrdila na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne. Zverejnený obrázok toho síce veľa neprezrádza, ale nachádza sa na ňom mriežka a vetrací otvor v strede vpravo, ako aj otvor pre mikrofón vľavo. Po dizajnovej stránke nejde o zásadné prekvapenie, avšak aj v prípade týchto slúchadiel je vidieť polopriehľadný dizajn súčasných modelov Nothing Ear, čo potvrdzuje, že rovnaký dizajnový jazyk bude aplikovaný aj pri modeli Nothing Ear (Open).

Predstavenie už čoskoro

Nothing zároveň naznačuje, že „Nový svet možností“ v podobe slúchadiel Nothing Ear (Open) príde už čoskoro. Predpokladá sa, že ide o slúchadlá s otvoreným dizajnom, podobne ako pri slúchadlách Sony LinkBuds.

Zdroj: Nothing/X.com

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.