Črtá sa silný začiatok roka 2024.

Cesta, ktorú spoločnosť Nothing prešla za tri roky, je snom každého technologického startupu. Pri tejto londýnskej spoločnosti je však situácia mierne odlišná, pretože za ňou stojí spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus, Carl Pei. Je tak jasné, že práve táto osoba predstavuje jedinečnú konkurenčnú výhodu, nehovoriac o tom, že vďaka svojmu bývalému pôsobisku spoznal veľa vplyvných ľudí, ktorí mu pomohli so štartom spoločnosti Nothing. Okrem toho, netreba zabúdať na giganta BBK, ktorého kancelárie určite Pei pred vznikom spoločnosti Nothing navštívil. Nakoniec ktovie, či Nothing náhodou „nevznikol“ práve v jednej z kancelárií tejto spoločnosti.

Hoci Nothing sa na začiatku svojho pôsobenia snažil všetkých presvedčiť, že sa bude venovať osobnému audiu, tak spoločnosť má už vo svojom portfóliu dva veľmi dobré smartfóny, pričom práve Nothing Phone (2) dokázal zaujať širokú technologickú verejnosť nielen svojím dizajnom s jedinečným svetelným podpisom, ale aj samotnými technickými parametrami. Aj používateľská skúsenosť je na takej úrovni, že dokáže konkurovať najlepším na trhu.

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Už na začiatku existencie spoločnosti OnePlus sme boli svedkami zaujímavých marketingových ťahov dvojice Pei – Lau, ktoré sa ozývajú aj v spoločnosti Nothing. V každom prípade je však vidieť, že pre spoločnosť je agresívny marketing dôležitý, a robí ho dobre. Na druhej strane si je predovšetkým Carl Pei vedomý toho, že práve v tejto oblasti netreba šetriť. V prípade tejto spoločnosti sa našťastie nezabúda ani na kvalitu jej produktov.

Najnovšie správy z prostredia spoločnosti však prezrádzajú, že Nothing plánuje začiatkom roka 2024 predstaviť nové zariadenie. Síce sa zatiaľ nevie aké, ale sme si istí, že sa to čoskoro dozvieme. Aj teraz je pritom cítiť marketing à la OnePlus, čiže je potrebné zachovať tajomno a správnu dávku napätia, na konci ktorého bude predstavený hodnotný produkt s priaznivou cenou. Keďže ide o Nothing, tak je viac ako isté, že aj táto pripravovaná novinka vsadí na jedinečný priehľadný dizajn a kvalitné materiály. 

Pokiaľ Nothing nemá v pláne začiatkom budúceho roka predstaviť celkom novú kategóriu produktov, tak stávka na istotu sú slúchadlá Nothing Ear (3), ktoré nahradia aktuálne „dvojky„.

Nothing ear (2)Zdroj: Nothing
Nothing ear (2)

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.