Ide o dva rôzne prístupy spoločnosti.

Značka Nothing neprestáva udivovať. Iba včera sme zverejnili správu o blížiacom sa predstavení jej nového audio produktu, a dnes sa na verejnosti objavili správy o dvoch nových smartfónoch. Po predstavení modelov Nothing Phone (2) a Phone (2a) tak ide o ďalšie dva kúsky, ktoré doplnia rýchlo rozrastajúce sa portfólio tejto veľmi mladej londýnskej spoločnosti. 

Pokým modely Phone (1) a (2) sú klasickými zástupcami vyššej strednej triedy, tak model Phone (2a) spadá medzi cenovo dostupné zariadenia. Práve v nadväznosti na tieto telefóny sa môže objaviť nielen ich priamy nástupca, ale aj špeciálna edícia modelu Phone (2a).

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

O pripravovaných telefónoch informoval portál AndroidAuthority s odvolaním sa na leakera Dylana Roussela, ktorý odhalil kódové označenia pre dva nové telefóny Nothing. Podľa jeho slov spoločnosť pripravuje dva modely s označením PacMan Pro a Tetris. Pozrime sa však, čo sa za týmito názvami ukrýva.

Pokiaľ zoberieme v úvahu fakt, Nothing Phone (2a) mal údajne dve kódové označenia Aerodactyl a PacMan, tak práve druhý názov naznačuje, že označenie PacMan Pro môže byť ďalšou verziou Nothing Phone (2a). Podľa označenia Pro nie je ťažké odhadnúť, že by malo ísť o vylepšenú alebo inak špeciálnu verziu tohto modelu. Práce na špeciálnej verzii Phone (2a) nedávno potvrdila aj samotná spoločnosť Nothing. Žeby išlo o jedno a to isté zariadenie?

Nothing Phone (2a)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2a)

Pokiaľ vás však toto zariadenie nižšej strednej triedy neoslovilo, tak je tu aj druhé zariadenia s názvom Tetris. Je totižto vysoko pravdepodobné, že ide o model Nothing Phone (3), ktorý by mohol tento rok rozšíriť aj ponuku telefónov vyššej strednej triedy. Táto úvaha tiež nie je scestná, keďže predchádzajúca verzia má označenie Alakazam alebo Pong.

Ak by sa všetky vyššie spomenuté úvahy nakoniec potvrdili, tak je potrebné mať na pamäti, že smartfónových noviniek sa v podaní spoločnosti Nothing pravdepodobne nedočkáme skôr, ako v júli, keďže aj Nothing Phone (2) bol predstavený v júli 2023.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.