Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HP Inc., globálny líder v oblasti tlače, dnes uviedla na trh novú generáciu tlačiarní OfficeJet Pro pre malé podniky – OfficeJet Pro 7720/7730.

Vylepšené širokoformátové All-in-One tlačiarne patria do rovnakej skupiny ako model HP OfficeJet Pro 7740, ktorý získal ocenenie IF Design Award 2017. Novinka, ktorá kladie dôraz na ovládanie prostredníctvom mobilných zariadení, ponúka absolútne bezproblémové používanie, od prvotného nastavenia až po samotnú tlač. Umožňuje profesionálnu tlač v neuveriteľne jasných farbách a iba za polovičné náklady, v porovnaní  s tradičnými farebnými laserovými tlačiarňami.

Kľúčové vlastnosti

OfficeJet Pro 7720/7730 sú veľmi spoľahlivé tlačiarne pre každý malý podnik, ktorý hľadá kvalitné prístroje za výhodnú cenu. Ponúka:

  • Bezproblémovú prácu s médiami vďaka jednoduchej A3 tlači
  • Skener s rozmermi 216 x 356 mm
  • Automatický podávač na 35 listov papiera
  • Obojstranná, bezokrajová tlač
  • Farebný dotykový displej v štýle smartfónov
  • Možnosť využitia špeciálnych atramentových kaziet HP s vysokou výťažnosťou pre väčší objem tlače
  • Bezdrôtové pripojenie
  • 7720: jeden zásobník na 250 listov papiera; 7730: dva zásobníky na 250 listov papiera (tzn. až na 500 listov papiera)

Tlačte s HP Smart App

HP sa aj pri týchto tlačiarňach zamerala na tlač z mobilných zariadení. Predstavila novú aplikáciu HP Smart App, kompletne prepracovanú verziu populárnej aplikácie All-in-One Remote. Smart App presúva všetky možnosti tlačiarní do rúk užívateľov – tí tak môžu tlačiť, skenovať a kopírovať priamo zo svojich mobilných zariadení.

Smart App umožní užívateľom pripojiť sa k lokálnym bezdrôtovým sieťam, tlačiť priamo z DropBoxu či Google Drive, kontrolovať množstvo zvyšného atramentu a objednávať nové náplne a ďalšie doplnky. Okrem toho je možné prostredníctvom tejto aplikácie vybrané nové tlačiarne od HP aj nastaviť a registrovať.

Dostupnosť

Model OfficeJet Pro 7720 je na Slovensku dostupný od dnešného dňa. Model OfficeJet Pro 7730 bude v ponuke od 1. septembra 2017.

Aplikácia HP Smart App je zdarma dostupná v App store i Google Play už teraz.

Google Play
App Store

Značky: