Pixel 4a od Google bude nástupcom terajšieho modelu Pixel 3a.

Tento rok predstavila spoločnosť Google skvelý smartfón strednej triedy Pixel 3a. Výhodou bola najmä cena zariadenia v kombinácii s kvalitnou výbavou. Teraz podľa uniknutých vizualizácií máme k dispozícii náhľad jeho nástupcu, Pixel 4a. S informáciou prišiel portál AndroidCentral.

Prvé vizualizácie odhaľujú, že tento Pixel bude prvým smartfónom, ktorý bude používať predný fotoaparát s výrezom. Ten má byť umiestnený v ľavej hornej časti zariadenia, čo umožní použitie štíhlejších rámov v porovnaní s modelom Pixel 4. Očakáva sa však, že Pixel 4a nedostane gestá Motion Sense ani odomykanie tvárou.

Kryt kamery sa podobá tomu, ktorý má aj Pixel 4. Pixel 4a má mať len jeden objektív s rozlíšením 12,2 megapixelov. Smartfón bude mať aj snímač odtlačkov prstov, USB-C vstup a 3,5 milimetrový jack pre slúchadlá.

Pixel 4a by mal mať 5,7 alebo 5,8-palcovú obrazovku, procesor Qualcomm Snapdragon 730 alebo 765 a 64 GB internej pamäte. Nateraz je však nejasné, kedy bude model Pixel 4a oficiálne predstavený.

Zdroj náhľadovej fotografie: 91Mobiles/@OnLeaks

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Google v spolupráci s Dominos roznášal Pixel v obale s pizzou

Značky: