Honor, ktorý patrí do koncernu Huawei predstaví 10. mája telefón, ktorý bude používať podobnú technológiu na realizáciu fotografií ako je to v prípade Huawei P9. Teda na svojej zadnej časti bude mať údajne čiernobielu i farebnú kameru

Honor 8 bude samozrejme nasledovníkom Honor 7, predávať sa bude aj na Slovensku a to predovšetkým v online predaji. Zatiaľ vieme len to, že fotoaparáty budú mať rozlíšenie 12 MPix a nebude tu použitá licencovaná technológia Leica, ktorú využíva Huawei P9.

Špekuluje sa o tom že Honor 8 bude mať 4 GB RAM, snímač odtlačku prstov a procesorom by mal byť HiSilicon Kirin 950 SoC, namiesto Kirin 955, ktorý je srdcom Huawei P9. Samozrejme, toto bude telefón, ktorý sa bude o svoje miesto na slnku uchádzať predovšetkým svojou atraktívnou cenou.

V každom prípade, termín 10. mája si poznačíme do kalendára a pokiaľ dostaneme pozvánku na predstavenie, budete všetko vedieť v rovnakej minúte, ako sa to dozvedia ostatní pozvaní novinári.

Prečítajte si tiež:

Ako funguje duálny fotoaparát v Huawei P9?

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.