Aj na Slovensku.

Samsung v októbri sprístupnil novú verziu rozhrania One UI 6.0, ktoré je založené na Androide 14. Aktualizácia bola spočiatku dostupná pre smartfóny série Galaxy S23, avšak za približne dva mesiace boli už aktualizované viaceré modely tohto výrobcu. Dobrou správou je, že Samsung aj naďalej pokračuje v aktualizovaní svojich zariadení a plní svoje predsavzatia uvádzať nové verzie systému čoraz rýchlejšie

Aj model Galaxy A52 je na trhu viac ako dva roky, ale stále patrí medzi obľúbené telefóny nielen na Slovensku. Samsung nedávno spustil aktualizačný maratón najnovšej verzie svojho používateľského rozhrania, ktoré má označenie One UI 6. Okrem toho, že rozhranie je založené na Androide 14, tak prináša viacero noviniek, ktoré poskytujú zážitok na novej úrovni.

Portál SammyFans informoval, že verzia firmvéru pre Galaxy A52 na One UI 6.0 má v Európe označenie A526BXXU5FWL1, pričom inštalačný balík má až 2,2 GB. Súčasťou aktualizácie je aj decembrová bezpečnostná záplata. Nová verzia systému Android, vrátane používateľského rozhrania pre Galaxy A52, ponúka prepracovanejšie a používateľsky prívetivejšie rozhranie s vylepšenými možnosťami ochrany osobných údajov a zabezpečenia, prepracovanými miniaplikáciami a upozorneniami, vylepšeným výkonom alebo výdržou batérie. To však nie je ani zďaleka všetko.

Majte však na pamäti, že ak aktualizáciu pre svoj Galaxy A52 ešte nemáte dostupnú, tak je to v poriadku. Jej zavádzanie je totiž postupné, čo znamená, že môže trvať aj niekoľko dní, pokým dorazí aj do vášho telefónu. Dostupnosť aktualizácie overíte cez Nastavenia > Aktualizácia softvéru > Stiahnuť a nainštalovať.

Zdroj: Sammyfans

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.