Svoju pozíciu bude zdieľať s informačným kanálom Google.

Veľa výrobcov smartfónov začalo informačný kanál Google integrovať do svojich spúšťačov domácej obrazovky, ale OnePlus s touto možnosťou začal až v sérii OnePlus 8. Informačný kanál Google úplne nahradil starý panel Shelf, ktorý bol prítomný na predchádzajúcich modeloch. Spoločnosť ho síce priviedla späť v alternatívnom zobrazení, ale teraz testuje ľahší proces prepínania tejto funkcie.

oneplus 8 pro

Majitelia OnePlus 8 už dokázali prepínať medzi starou obrazovkou Shelf a informačným kanálom Google Discovery otvorením nastavení spúšťača (Nastavenia domov), ale teraz OnePlus experimentuje s prepínačom rýchleho prístupu na vrchu obrazovky informačného kanála Google – vpravo hore. Viac vo videu nižšie.

Zdá sa však, že prepínač je testovaný na strane servera, pretože pri aktualizácii spúšťača sa nám v redakcii možnosť výberu nespustila a je dostupná iba na niektorých zariadeniach OnePlus 8. Nie je prekvapením, že táto funkcia sa tiež nezobrazí na starších zariadeniach OnePlus, ktoré nikdy nemali obrazovku informačného kanála Google.

Zdá sa, že prepínač je súčasťou aplikácie OnePlus Launcher 4.5.6. Ak túto aktualizáciu ešte nemáte, môžete ju získať z portálu APKMirror.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

OnePlus 8 Pro: Nekompromisný v každom ohľade (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.