Zakaždým, keď vyjde nová vlajková loď s Androidom, takmer  s istotou sa dostane na vrchol rebríčka porovnávacej platformy AnTuTu.

Poslednou z nich je nedávno predstavené Oppo Find X2 Pro, ktoré dosiahlo najvyššie zaznamenané skóre na platforme so 637 099 bodmi. Telefón sa môže aj pochváliť najvyšším dosiahnutým skóre kvality fotoaparátov na serveri DxOMark. Rovnako tento smartfón uspel aj v nedávnom hodnotení spoločnosti DisplayMate, ktorá mu za kvalitu displeja udelila hodnotenie A+.

Pokiaľ porovnáme doposiaľ najvýkonnejšie smartfóny s Androidom, ktoré dosiahli v testoch AnTuTu najvyššie skóre, tak bodové navýšenie oproti oficiálnemu februárovému víťazovi Asus ROG Phone II s 507 284 bodmi je značné. 

Oppo Find X2 Pro

Úspechy Oppo Find X2 Pro, Zdroj: GSM Arena

Toto skóre je dokonca vyššie aj oproti ešte nepredstaveným smartfónom ako napríklad Black Shark 3 so 620 952 bodmi a Red Magic 5G so 633 724 bodmi. Tieto hodnoty sú síce pôsobivé, ale stále nejde o finálne produkty, takže ich skóre sa môže v konečnej podobe zmeniť.

Všetky aplikácie AnTuTu sú od včera (AnTuTu 3DBench, AnTuTu Benchmark a AITutu Benchmark) v obchode Google Play nedostupné z dôvodu obáv týkajúcich sa ochrany osobných údajov súvisiacich s vývojárom CheetahMobile. 

Všetky porovnávacie nástroje sú stále prístupné z oficiálnych webových stránok AnTuTu.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

V Obchode Play už nenájdete žiadnu AnTuTu aplikáciu. Google ich všetky odstránil

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.