Netradičný stánok bude v bratislavskom obchodnom centre dostupný do 12. novembra 2023.

Umelá inteligencia presahuje do všetkých častí nášho každodenného života a najnovšie sa s ňou stretnete aj pri umývaní zubov. Zubná kefka Oral-B iO Series 10 využíva špeciálnu technológiou iO Sense, ktorá je založená na umelej inteligencii a ponúka aktuálne najpokročilejšiu technológiu v starostlivosti o ústnu hygienu.

Zubná kefka poskytuje vďaka umelej inteligencii pokyny a tipy v reálnom čase, aby si používateľ mohol vyčistiť zuby čo najefektívnejšie a najintuitívnejšie. Túto technológiu si môžete až do 12. novembra 2023 vyskúšať na vlastnej koži, resp. na vlastných zuboch v bratislavskom Auparku. Práve tam je od 6. novembra dočasne dostupný špeciálny stánok spoločnosti Oral-B.

Oral-B iOZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Zubná kefka Oral-B iO vo viacerých vyhotoveniach

Technológia Oral-B iO je výsledkom šiestich rokov práce vývojového centra Oral-B v nemeckom Kronbergu. Kefky vybavené touto technológiou sa vyznačujú magnetickým pohonom, ktorý prenáša energiu na špičky vlákien, a vytvára tak jemné mikrovibrácie. Klinická štúdia preukázala, že používatelia používajúci túto technológiu majú 14,5-krát väčšiu šancu mať opäť zdravé ďasná v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou.

Na stánku v Auparku si môžete každý pracovný deň od 16 hodiny a tiež po celý víkend vyskúšať zubnú kefku s technológiou iO pod dohľadom zubnej hygieničky. Odborníčka poskytne cenné rady a tipy týkajúce sa správnej starostlivosti o ústnu dutinu a upozorní na prípadné chyby pri čistení zubov, a to v reálnom čase. Rovnako môžete získať zľavu 10 % na vybrané modely kefiek.

Zdroj: Oral-B

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit