Mottom je „odlíšiť sa, zaujať a odmeniť„.

Orange predstavil nové balíky Orange Mix, ktoré ponúka svojim (novým aj existujúcim) zákazníkom s mobilnými službami. Balíky Orange Mix tieto služby dopĺňajú a zákazníkom Orangeu majú priniesť ďalšie služby za atraktívnu cenu.

Doplnené: Generálny riaditeľ Orange Slovensko sa vyjadril pre TOUCHIT: 

Koncept balíkov je zrejmý – Orange už nie je iba mobilný operátor a chce poskytovať všetky služby vo vašej domácnosti pokope. Od mobilných služieb, cez pevný internet až po televíziu.

Pokiaľ vám Orange Mix nevyhovuje, operátor aj naďalej ponúka zľavu 5 eur z mesačného poplatku ak si k svojmu paušálu vo výške minimálne 10 eur kúpite pevný internet alebo internet s TV.

orangevianoce-9

Vianočná ponuka je založená najmä na nových balíkoch Orange Mix. 5 eurová zľava však stále ostáva v ponuke

Doplnené video s vysvetlením Vianočnej ponuky

Balíky Orange Mix sú dostupné vo viacerých variantoch a aby ste si ich mohli aktivovať, musí váš mesačný paušál za mobilné služby dosahovať určitú hodnotu. Zoradili sme ich od najmenšieho po najväčší.

Orange Mix Štart je dostupný pre používateľov, ktorí platia za mobilné služby paušál vo výške minimálne 15 eur. Orange Mix Štart stojí 14,99 eur mesačne a obsahuje pevný internet FiberNet Mini alebo DSL 8, tablet Prestigio WIZE7 4G za 1 euro a dátovú SIM kartu do tabletu s 1,5 GB dátovým balíkom.

Taktiež získate možnosť vytvoriť skupinu Navzájom zadarmo (bežne ju môžete vytvoriť iba vtedy, ak váš paušál má hodnotu minimálne 20 eur) a bezplatné hovory na Expert linku a Zákaznícku linku.

orangevianoce-20

Orange Mix Štart si môžete aktivovať, ak je váš hlasový paušál vo výške 15 eur

Orange Mix Optimal si môžete aktivovať ak má váš hlasový paušál hodnotu aspoň 20 eur.

Tento balík stojí 14,99 eur mesačne a obsahuje pevný optický internet FiberNet alebo DSL 15, 2 GB dát v mobile so zdieľaním na 1 SIM kartu a bezpečnostný balík ESET.

orangevianoce-15

Orange Mix Optimal je určený používateľom s paušálom vo výške 20 eur a viac

Orange Mix Komplet vyžaduje hlasový paušál na úrovni 30 eur a viac. Balík stojí 24,99 eur mesačne a obsahuje pevný internet FiberNet Maxi s rýchlosťou až 500 Mbit/s, ktorý Orange pridá do svojej ponuky v piatok 28. 10.

Súčasťou je TV balík Filmbox Premium alebo, ak ho nechcete, môžete si vybrať namiesto neho 2 iné balíky z ponuky. V Orange Mix Komplet nájdete aj extra skupinu Navzájom zadarmo, Mobilnú TV a 2 GB mobilný internet v mobile so zdieľaním na 1 SIM kartu.

orangevianoce-12

Orange Mix Komplet je super ponuka. Môžete ju využiť, ak máte hlasový paušál vo výške aspoň 30 eur

Orange Mix Profi je k dispozícii pre biznis zákazníkov. Tí si môžu vybrať ako benefit jednu zo služieb: monitoring auta s 50% zľavou, roamingový balík Svet dáta 100 MB na 1 číslo alebo 2000 MB dát s balíkom ESET.

Alternatívne je k dispozícii zľava na zariadenie vo výške 100 eur alebo 5 eur zľava na paušál počas 30 mesiacov.

orangevianoce-22

Orange Mix balík je dostupný aj pre biznis zákazníkov

Nové bonusy pre skupiny Navzájom zadarmo aj zľava za odporúčanie nových zákazníkov

Orange v rámci Vianoc takisto pribalí všetkým používateľom služby Navzájom zadarmo až 1 GB dát na pol roka zadarmo. Tento benefit je možné jednoducho aktivovať cez SMS správu, aktivácia je bezplatná. Ponuka je dostupná pre všetkých členov skupiny.

Členovia skupín Navzájom zadarmo môžu teraz taktiež súťažiť o lístky, hotel aj letenky do Disneyland Paris. Operátor vyžrebuje 10 víťazných rodín 6. februára 2017.

orangevianoce-24

1 GB dát na polroka zadarmo dostanú všetci používatelia skupiny Navzájom zadarmo. Benefit si treba aktivovať SMS správou

Do ponuky sa vrátil aj benefit za odporúčanie nových zákazníkov. Odmenu dostanú tí, ktorí nových zákazníkov operátorovi prinesú a aj samotní noví zákazníci.

V oboch prípadoch je výška odmeny rovnaká a vypočíta sa v závislosti od veľkosti mesačného paušálu: od 10-20 eur je benefit 100 eur (50 eur pre každého), od 20-30 eur je benefit 200 eur (100 eur pre každého) a pri mesačnom paušále nad 30 eur dostanú obaja odmenu 150 eur (spolu 300 eur). Tento bonus sa následne rozdelí do 20 mesačných zliav.

orangevianoce-27

Odmena za nového zákazníka sa určí na základe výšky jeho mesačného poplatku

Ďalšie vianočné benefity

orangevianoce-30

Orange v rámci vianočnej ponuky zlacnil aj vybrané telefóny

orangevianoce-29

K mobilnému internetu môžete získať wifi router za 1 euro

Krátka rekapitulácia roka 2016

Pavol Lančarič, generálny riaditeľ Orange Slovensko, využil dnešnú tlačovú konferenciu aj na krátku rekapituláciu roka 2016. Operátor počas posledných mesiacov investoval do mobilných aj fixných sietí a chce takýmto spôsobom reagovať na potreby používateľov, ktorí chcú byť dnes všade online. Všadeprítomná digitalizácia takisto mení spôsob, ako konzumujeme služby.

Prejavuje sa aj na čoraz väčšej dátovej prevádzke v mobilných sieťach – používatelia preniesli v septembri 2016 v sieti Orangeu 1,2 miliónov GB. Ide o 12% medziročný nárast a 47% z tejto prevádzky bolo v 4G. Čo sa 4G siete týka, operátor pokryl v tomto roku 632 obcí v 4G sieti a preinvestoval 23 miliónov eur.

orangevianoce

Orange tento rok vo veľkom investoval do 4G siete

Z hľadiska fixných služieb dosiahnú investície za rok 2016 výšku 4,5 miliónov eur. Optika je dnes prístupná pre 345 tisíc domácností v 19 mestách. Do konca roka to má byť 365 tisíc.

Pripomeňme, že Orange tento rok spustil nové paušály, ale aj služby ako Internet do auta a Digitálna faktúra.

orangevianoce-2

Operátor rozširuje aj optiku

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Orange má nové paušály Flex a Max (doplnené o video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit