Produkty spoločnosti DJI (asi) predstavovať netreba, na našom webe nájdete viacero recenzií týchto produktov – od dronov, cez stabilizátory pre smartfóny, až po špičkové stabilizované kamery.

Tieto produkty má na Slovensku v ponuke množstvo spoločností a e-shopov, ale oficiálne zastúpenie tu doteraz nebolo a z časti aj chýbalo. To sa však zmenilo – v sobotu (15.12.2018) bolo slávnostne otvorené prvé oficiálne zastúpenie DJI na Slovensku. A kto mal otvorenie na starosti? V prvom rade to bol tím zodpovedný za túto predajňu, na čele s manažérom a zároveň majiteľom tohoto zastúpenia – Miroslavom Petrášom. No a moderovanie si „zobral na plecia“ SAJFA, ktorý je známy tým, že inklinuje k tejto značke a sám s dronom (y) od DJI lieta.

Manažér predajne DJI ARS Slovensko – Miroslav Petráš

Očakávali sme, že sa na slávnostné otvorenie príde pozrieť pár ľudí, ale vôbec sme neočakávali to, že ich bude také množstvo. Táto predajňa vzbudila veľký záujem medzi fanúšikmi technológií, čo bolo vidieť na ich množstve pred a napokon v aj samotnej predajni. Občas sa v nej nedalo ani pohnúť. V tento deň si mohli návštevníci kúpiť DJI zariadenia za zaujímavé ceny a nechýbala ani tombola, v ktorej sa dali vyhrať hodnotné zariadenia.

Manažér predajne, Miroslav Petráš, nám prezradil aj to, aké sú jeho plány do budúcna. V prvom rade dostanete v tejto predajni to, čo nikde inde – kompletný servis (aj pozáručný) a poradenstvo ohľadom všetkých ponúkaných produktov. Aktuálne môžete v predajni vidieť množstvo dronov, stabilizátorov, ale aj novinku – DJI Osmo Pocket. Samozrejme si tu tieto zariadenia môžete aj zakúpiť. Taktiež máte istotu, že sa tu budú predávať len tie zariadenia, ktoré sú prispôsobené pre náš trh a spĺňajú príslušné certifikáty. V predajni nechýba ani špeciálny priestor so sieťou, kde sa dá s menšími dronmy bezpečne lietať. Jedným z dôležitých cieľov tejto predajne, resp. jej tímu, je ovplyvniť pomerne prísnu legislatívu, ktorá sa týka prevádzky a používania dronov v našej krajine.

Samotná predajňa je veľmi pekne zariadená a hlavne na viditeľnom mieste, čo je dôležité. Adresa predajne: Legionárska 10, 811 07 Bratislava, Slovakia (budova Steinerka Business Center). Viac fotografií (predajne bez ľudí) si môžete pozrieť aj v tomto článku. Boli sme sa tam exkluzívne pozrieť aj v predpremiére.

Prečítajte si aj:

DJI Osmo Pocket: Mini stabilizátor so 4K kamerou, ktorý vám vyrazí dych

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE