Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HEINEKEN Slovensko spustila od nového roka digitálnu platformu Partner HEINEKEN. Určená je pre HoReCa zákazníkov, ktorým umožňuje jednoduchý online nákup produktov, získavanie aktuálnych informácií a pomáha k neustálemu rozvoju podnikov.

 Spoločnosť HEINEKEN Slovensko je v rámci koncernu HEINEKEN N.V. druhou v Európe, ktorá ponúka svojim HoReCa zákazníkom digitálnu platformu Partner HEINEKEN. Prináša zjednodušenie komunikácie, procesov a samotného nákupu.  HoReCa partnerom poskytuje možnosť rýchlej a jednoduchej registrácie, intuitívnej obsluhy, online nákupu 24 hodín/7 dní v týždni, akcií a ponúk šitých na mieru. Zákazníci získajú prístup k viac ako 2000 produktom pivných značiek, širokému portfóliu značkového alkoholu, doplnkov, ako aj nealkoholických nápojov.

„Nesmierne nás teší, že sa nám podaril ďalší inovatívny krok v napĺňaní firemnej stratégie, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je práve digitalizácia. Veríme, že spustením platformy Partner HEINEKEN prinášame nové možnosti pre vzájomnú spoluprácu s našimi HoReCa zákazníkmi, ako aj priestor pre ich rozvoj,“ uviedol Jaroslav Kollar obchodný riaditeľ HEINEKEN Slovensko.

Značky: