Na Autosalón – AutoShow NITRA sme sa vybrali prvý deň oficiálneho otvorenia a chceli sme vedieť, čo sa tu dá vlastne vidieť. Výstavu sme prešli zhruba za dve hodiny. Vystavuje tu 26 značiek, a Nitra zažila 37 slovenských premiér. 

Prvá zastávka bola v pavilóne B, kde sme našli značku Mustang a tiež Ford. Zaujímal nás hlavne nový Ford Fiesta, ktorý má špeciálnu podporu pre navigačný systém Sygic. Toto si určite vyskúšame v praxi, o FIestu je však pomerne veľký záujem. Ľudí priťahuje aj audio systém od firmy Bang and Olufsen.

Pokračovali sme ďalším pavilónom, ktorý celý obsadila značka Hyundai. Práve tu je možné vidieť aj jednu z noviniek, ktorým je Hyundai Kona. Pozreli sme si aj Hyunadi IONIQ Plug-in-hybrid, ktorý máme už objednaný na recenziu,

Na voľnej ploche sme potom videli prezentáciu vozidiel Nissan a tiež Jaguar

Medzi ďalšie zaujímavé prezentácie v pavilónoch patrí Range Rover, Jaguar, ale aj Lada či Renault so svojim elektromobilom Renault Zoe

Ešte sme sa zastavili na stánku TeslaClub.sk a nechali sme si predstaviť demonštráciu modelu Tesla Model X

V nasledovnom článku sa budeme venovať značke Škoda, Citroen a ďalším.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu