Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Napadlo by vás niekedy hrať na jednom skladacom telefóne rovnakú hru z dvoch rôznych účtov naraz? Vtip nie je iba v rozdelení obrazovky na dve časti, ale v úplne novom spôsobe interakcie.

Austin Evans, jeden z populárnych technologických a herných influencerov, prišiel s bláznivým nápadom, ako si pomocou funkcie Parallel Space užiť nevídaný herný zážitok. Hru Wild Rift na HONOR Magic V2 si zahral tak, že ovládal dve postavy naraz a nakoniec sa mu podarilo vyradiť súperov tím. Na záver videa poznamenáva, že HONOR Magic V2 je pravdepodobne najlepší inžiniersky hardvér zo všetkých smartfónov, ktoré kedy videl.

Otvorte si Austinove video a pozrite sa, ako tento kreatívny herný zážitok vznikol: https://www.youtube.com/watch?v=uXmM2dG_n2g

V prílohe nájdete k tomuto zaujímavému nápadu niekoľko sprievodných fotografií.

Vďaka funkcii Parallel Space môžete na jednej obrazovke súčasne používať aplikácie z Main Space a Parallel Space. Tieto dva priestory spúšťajú aplikácie nezávisle od seba, bez toho, aby sa navzájom ovplyvňovali. Nejde pritom len o nezávislý bezpečnostný priestor, ktorý chráni súkromie, ale aj o nový smer interakcie medzi ľuďmi a zariadeniami budúcnosti.

Na veľtrhu IFA 2023 v rámci Keynote „Unfold Tomorrow“ predstaví George Zhao, CEO spoločnosti HONOR, ďalšie inovatívne možnosti interakcie. 

Viac informácií nájdete tu: HONOR IFA 2023 KEYNOTE – HONOR Global (hihonor.com)

Značky: