Služba od HBO ponúka prvý diel bez registrácie a aktívneho predplatného.

HBO v rámci propagovania služby HBO GO ponúka určitú časť obsahu bezplatne. Môžete ju sledovať aj bez registrácie, stačí iba spustiť prehrávanie videa. Platí to aj v prípade prvej epizódy šiestej série obľúbeného seriálu Game of Thrones. Sledovať môžete cez webové rozhranie alebo mobilnú aplikáciu (Android, iOS). Ak si chcete seriál pozrieť na počítači, stačí kliknúť na tento odkaz.

Prvú epizódu šiestej série seriálu Game of Thrones si pozriete pomocou HBO GO legálne a zadarmo

Prvú epizódu šiestej série seriálu Game of Thrones si pozriete vďaka HBO GO legálne a zadarmo

HBO GO funguje na rovnakých princípoch ako Netflix – filmy a seriály z ponuky si pozriete na mobilnom zariadení, počítači a pomocou Apple TV alebo zariadenia Chromecast, aj na televíznej obrazovke. Pre vybrané Smart TV je k dispozícii aplikácia. Veľkou výhodou však je, že HBO GO je lokalizovaná služba a ponúka minimálne české titulky, často aj český dabing. Kvalita videa je výborná, približne na úrovni HD rozlíšenia. V porovnaní s klasickým TV kanálom oceňujeme, že pri sledovaní HBO GO si zvolíte vy, čo si chcete pozrieť a kedy. Nemusíte sa teda prispôsobovať televíznemu programu.

Aby ste mohli službu používať, je potrebné mať predplatné televízneho kanála HBO. Overte si, že váš poskytovateľ ponúka HBO GO ako doplnkovú službu k predplatnému. Prípadne si môžete HBO GO predplatiť samostatne cez internet.

Prečítajte si aj:

Súťaž: Vyhlásenie sútaže s HBO GO a Game of Thrones

HBO GO si predplatíte priamo cez internet aj bez operátora. Konečne!

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit