Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bose predstavuje nový Smart Soundbar 900 – reproduktor s podporou Dolby Atmos, ktorý poskytuje bezkonkurenčné ponorenie do hudby a filmov.

Vďaka patentovaným technológiam Bose ponúka priestorový zvuk porovnateľný s Dolby Atmos, bez ohľadu na to, či zdroj zvuku podporuje priestorový režim, či už počúvate hudbu alebo sledujete film. Soundbar 900 je vybavený rozhraním HDMI eARC a pripája sa k televízoru jediným káblom a spája všetky svoje technológie v nádhernom dizajne. Je vybavený technológiami Wi-Fi,  Bluetooth, AirPlay2, podporuje hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa pre hlasové ovládanie, je kompatibilný so službami ako Spotify a Deezer, a je kompatibilný so všetkými ostatnými inteligentnými reproduktormi Bose pre prémiový zvukový multiroom systém. Soundbar 900 je all-in-one riešenie, ktorý nahrádza Bose Smart Soundbar 700.

Dolby Atmos a priestorové riešenie spoločnosti Bose

Smart Soundbar 900 vás postaví do centra vašej hudby alebo filmov úplne novým spôsobom. Kombináciou vlastných meničov, dipólových meničov a nízkoprofilových meničov s priestorovými technológiami Bose vytvára vrstvu realizmu, ktorú žiadny iný reproduktor nemôže duplikovať.

Kým konvenčné soundbary Dolby Atmos vytvárajú zvuk „nad hlavou“, 900 -ka robí viac. Technológia Bose PhaseGuide ™ pridáva ďalšie rozmery rovnako presne a umiestňuje a „pripína“ zreteľný zvuk doprava a doľava tam, kde nie sú žiadne reproduktory. Helikoptéra sa teda vznáša nad vami – zatiaľ čo herci prechádzajú okolo vás, nie cez vašu obrazovku. Alebo spevák stojí pri vystúpení v strede-a počujete ich, ako vo vašej miestnosti vystupujú v strede. Keď nie je obsah dostupný vo formáte Dolby Atmos, technológia Bose TrueSpace ™ preberá vertikálne zážitky a remixuje signály tak, aby pridali „výšku“ bez pridania stropného reproduktora.

Technológia Bose QuietPort ™ ponúka výnimočný basový výkon a prakticky žiadne skreslenie pri akejkoľvek hlasitosti. Vďaka  patentovanej technológií ADAPTiQ® systém automaticky opraví a optimalizuje výkon pre každý priestor.

Veľkosť a dizajn

Soundbar 900 je vysoký iba 6 centimetrov, hlboký 10 centimetrov a dlhý 104 centimetrov. Má oválny tvar, ovinutú kovovú mriežku, pevné švy, čisté línie a leštenú dosku z tvrdeného skla odolnú voči nárazom a poškrabaniu. Krásne sa hodí pod televízory s uhlopriečkou 50″alebo viac.

Jednoduchosť, kompatibilita, ovládanie

Bose Smart Soundbar 900 prináša okamžité uspokojenie vo všetkých smeroch. Inštalácia je jednoduchá pomocou jedného kábla HDMI eARC, ktorý sa pripája k televízoru. Vďaka Wi-Fi má prístup k Spotify a iným streamovacím službám, podporuje Bluetooth, párovanie s telefónom alebo tabletom trvá niekoľko sekúnd. Soundbar môžete ovládať aj hlasom vďaka podpore hlasových asistenov Google Assistant a Amazon Alexa. Technológia Bose Voice4Video zas umožňuje jediným povelom zapnúť televízor na požadovaný kanál alebo ovládať pripojené zariadenia ako napríklad satelitný príjimač.

Pre skutočnú flexibilitu pracuje 900-ka bez problémov a bezdrôtovo s basovými modulmi Bose Bass Module 700 a zadnými reproduktormi Bose Surround Speakers 700, aby bol zážitok z domáceho kina dokonalejší. Aplikácia Bose Music pomáha s párovaním, prispôsobovaním a aktualizáciami.

O spoločnosti Bose Corporation

Spoločnosť Bose Corporation bola založená v roku 1964 Dr. Amarom G. Boseom, profesorom elektrotechniky na Massachusettskom technologickom inštitúte. Spoločnosť sa dnes riadi svojimi základnými zásadami a investuje do dlhodobého výskumu zameraného na vývoj nových technológií so skutočnými výhodami pre zákazníkov. Inovácie spoločnosti Bose zasiahli počas desaťročí existencie spoločnosti do všetkých odvetví a vytvorili a transformovali kategórie v oblasti zvuku i mimo neho. Výrobky Bose pre domácnosť, v aute, na cestách a vo verejných priestoroch sa stali ikonickými a zmenili spôsob, akým ľudia počúvajú hudbu.

Spoločnosť Bose Corporation je v súkromnom vlastníctve. Ducha invencie, vášne pre dokonalosť a oddanosti mimoriadnym zážitkom nájdete v celom svete – kdekoľvek Bose podniká.

Dostupnosť

Dostupnosť Soundbar 900 na Slovensku sa očakáva v prvej polovici mesiaca január 2022.

Značky: