Doplnené 29. apríla 2019: Funkcia MultiBanking je dostupná už aj pre používateľov zariadení so systémom Android.

ČSOB v týchto dňoch sprístupnila pre klientov ako prvá banka na Slovensku službu multibanking. Vďaka nej získate prehľad aj o svojich účtoch v ďalších bankách na jednom mieste, priamo v prostredí mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking. V prvej fáze sa dajú pripojiť účty vedené v Tatra banke.

Prezeranie zostatkov na účtoch a história transakcií patria medzi najvyužívanejšie funkcie v mobilnom bankovníctve. Vďaka službe ČSOB MultiBanking si už môžete týmto spôsobom prezerať výšku disponibilných zostatkov a históriu pohybov na účte vedenom aj v inej banke ako ČSOB. Táto služba nie je spoplatnená. Pripojenie účtov z iných bánk je jednoduché. Nemusíte nikam chodiť, všetko vyriešite priamo v mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking.

Ako si pripojíte účty v ČSOB Smartbanking?

  1. prihláste sa do mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking. Ak ju nemáte, môžete tak urobiť veľmi jednoducho stiahnutím aplikácie z oficiálneho obchodu, v tomto prípade App Store alebo Obchod Google Play
  2. ak už aplikáciu máte, aktualizujte si ju na najnovšiu verziu ČSOB SmartBanking v6.0,
  3. cez funkciu Viac zvoľte „Pridať účet inej banky“,
  4. zvoľte si banku, potvrďte Súhlas na informovanie o účte a na vykonanie platobnej operácie,
  5. následne sa prihláste do prostredia vybranej banky.

ČSOB MultiBanking je aktuálne dostupný pre verziu iOS a Android. Postupne bude táto možnosť rozšírená aj pre ďalšie banky.

Google Play
App Store

Značky: