Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obujte si zimné pneumatiky a nezabudnite si pribaliť vetrovku, pretože rozšírenie Blizzard Mountain je už takmer tu!

Nový obsah pre hru Forza Horizon 3 vychádza 13. decembra a po prvýkrát v sérii prinesie sneh, ľad, extrémne stúpanie a snehovú búrku, aby preskúšala hráčov na ich ceste za titulom Kráľ hory.

Staňte sa Kráľom hory

Úplne nová kampaň vyzve hráčov, aby sa zúčastnili série vzrušujúcich súťaží s cieľom získať titul Kráľ hory. Rozšírenie preskúša schopnosti hráčov cez viac ako 50 nových súťaží a výziev v extrémnom počasí a takisto aj v novom type pretekov ako jazda do vrchu, jazda z vrchu alebo preteky v snehovej fujavici. Okrem toho sa hráči môžu zúčastniť nových súťaží Rivalov a Bucket List Blueprint a tiež získať 28 nových achievementov v celkovej hodnote 500 bodov Gamerscore. Kompletný zoznam achievementov nájdete na ForzaMotorsport.net.

Preskúmajte nové alpské ihrisko

Blizzard Mountain je pre fanúšikov áut horským rajom, ktorý je plný dobrodružného terénu a vyzývavých podmienok na jazdenie. Nové oblasti, ako napríklad park pre extrémne športy a rozľahlé zamrznuté jazero, robia z tohto zasneženého prostredia ideálne ihrisko pre obľúbené vozidlá. Hráči tu navyše nájdu bonusové tabule na zničenie, užijú si výhľady a budú hľadať aj vozidlo ukryté v stodole.

Blizzard Mountain do hry takisto prináša sedem nových vozidiel (plus zmienené vozidlo ukryté v stodole) vrátane fantastického auta Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, Nissan Titan Warrior Concept, klasík rely a ďalších. Podrobnosti o jednotlivých vozidlách nájdete na Xbox Wire.

Rozšírenie Blizzard Mountain pre Forza Horizon 3 je dostupné samostatne alebo ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass, ktorá hráčom sprístupní dve rozšírenia za zvýhodnenú cenu 34,99 eura. Majitelia Ultimate Edition získajú na nákup Forza Horizon 3 Expansion Pass zľavu 10 eur, ak tak urobia ešte pred koncom roka 2016.