Sťahujte z Google Play.

Prisma a Pokémon GO. To sú dva appkové hity tohto leta. O Pokémonoch sa toho napísalo už veľa a Prisma je nová aplikácia, ktorá je určená na úpravu fotiek pomocou rôznych filtrov. Zabudnite však na jednoduché filtre, aké sú v Instagrame. Prisma premení vašu fotku na umelecké dielo.

K dispozícii je viac ako 35 filtrov, ktoré sú inšpirované rôznymi maliarmi a umeleckými štýlmi. Pri používaní aplikácie treba experimentovať, pretože neexistuje všeobecne najlepší filter – každý z nich sa hodí na iný typ fotografie.

Komplexnosť filtrov je daná tým, že Prisma využíva pri úprave fotiek cloud. Telefón preto musí byť pri používaní aplikácie pripojený do internetu. Servery služby sú aktuálne preťažené, takže aplikácia nemusí počas najbližších hodín fungovať korektne.

Prisma sa nedávno objavila vo verzii pre iOS a okamžite sa stala hitom. Aktuálne si ju môžu stiahnuť aj majitelia zariadení s Androidom. Aplikácia je dostupná v Google Play.

Pomocou aplikácie Prisma sme vytvorili aj túto fotku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit