Stiahnete si ju z obchodu AppGallery priamo v hodinkách.

Huawei sa pochválil prvou slovenskou aplikáciou, ktorá je plne optimalizovaná pre operačný systém HarmonyOS. Nazýva sa SK Radio – Slovak Online Radios / CZ Radio – Czech Online Radios (pre český trh) a umožňuje počúvať slovenské, resp. české rádiá cez internet.

Hlavnou pridanou hodnotnou optimalizácie pre operačný systém HarmonyOS je fakt, že túto aplikáciu si môžete stiahnuť do hodiniek Huawei Watch 3 a 3 Pro a streamovať vysielanie rozhlasových staníc priamo cez hodinky. Môžete využiť pripojenie do internetu z pripojeného smartfónu, prípadne mobilnú konektivitu eSIM karty v hodinkách.

Operačný systém HarmonyOS je na Slovensku okrem hodiniek Huawei Watch 3 a 3 Pro dostupný aj v tablete Huawei MatePad 11 a v nových hodinkách Huawei Watch GT 3 – tie však využívajú odľahčenú verziu tohto operačného systému. V praxi to znamená, že nie všetky aplikácie tretích strán, ktoré sú dostupné pre hodinky Watch 3 a 3 Pro, si nainštalujete aj do hodiniek Watch GT 3.

Aplikácia SK Radio – Slovak Online Radios pre HarmonyOS
Aplikácia SK Radio – Slovak Online Radios pre HarmonyOS

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit