Power banka s kapacitou 12 800 mAh má jednoduchý názov – Razer Power Bank. Predĺži výdrž Razer Blade Stealth až o 6 hodín. 

Nie že by sme veľkokapacitné power banky ešte nevideli, ale táto ponúka kvalitné spracovanie, solídny výkon a krytie známou značkou.

Hlavnou devízou Razer Power Bank je schopnosť napájať moderné ultrabooky cez USB-C. Primárne je určená ako príslušenstvo k Razer Blade Stealth laptopu, ale nebude mať problém spolupracovať ani s ultrabookmi od iných výrobcov.

USB-A rozhranie na power banke zase poslúži na nabíjanie bežných smartfónov, tabletov a iných USB zariadení. Dokáže nabíjať naraz až tri zariadenia, vďaka dvom USB-A a jednému USB-C portu.

Razer Power Bank podporuje Qualcomm Quick Charge 3.0 aj Apple fast charge.

Chybičkou krásy môže byť fakt, že v balení s power bankou sa nenachádza nabíjací adaptér – očakáva sa, že jeden taký už máte, napríklad ten pribalený k Razer Blade Stealth – a to napriek celkom vysokej cene. Razer Power Bank sa bude v Európe predávať za 170 EUR.

Pýtate sa, aké sú rozmery a hmotnosť? Podľa Razeru sa ich novinka zmestí do väčšiny bežných vreciek, ale to musíte posúdiť sami. Je veľká 126 x 78 x 23 mm. Hoci ju do vrecka zmestíte, vďaka hmotnosti 335 gramov to asi nebudete chcieť bežne robiť.

Zdroj: Tom’s Hardware

Prečítajte si aj:

Razer Blade s procesormi Kaby Lake a Pascal grafikou