Kúpili by ste si powerbanku za 150 eur?

Razer Power Bank je najlepšia powerbanka, s akou sme sa doteraz stretli. A aj najdrahšia. Výrobca herného príslušenstva však vytvoril externú batériu, pri ktorej dizajne sa pravdepodobne ničím neobmedzoval.

Výsledkom je príslušenstvo s kapacitou 12 800 mAh, dvoma USB-A portami s podporou technológie rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0, ktorú využívajú aktuálne vlajkové lode ako HTC U11, Sony Xperia XZ Premium alebo Samsung Galaxy S8.

Powerbanka má vo výbave aj tretí USB port, typu C, ktorý dokáže nabíjať s výstupom až 45 W. Vďaka tomu môžete použiť externú batériu aj pre účely nabíjania väčšiny moderných tenkých notebookov a konvertibilných Windows zariadení, ktoré podporujú nabíjanie cez USB-C port.

Powerbanka od Razeru nabije aj notebook či Windows tablet

Príslušenstvo teda dokáže nabíjať až 3 zariadenia súčasne a prúd, resp. napätie inteligentne prispôsobuje pripojeným zariadeniam. Samotnú powerbanku nabijete v priebehu dvoch hodín. Jej rozmery sú 126 × 78 × 23 mm / 335 gramov.

Ďalšie detaily o Razer Power Bank nájdete na oficiálnej stránke výrobcu. Powerbanka je v predaji v USA, dostupnosť v Európe zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: Razer

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit