Aplikácia Profit365 na webe sa dá používať aj v špeciálnej aplikácii v smartfóne. Kým doteraz bolo potrebné používať webový prehliadač, teraz máte viac možností.

Účtovať môžete stále v responzívnom dizajne v Chrome pre Android alebo v prehliadači pre operačný systém iOS.

Aplikácia je zadarmo a využíva podobný model, ako ostatné mobilné aplikácie. Platíte za prístup k systému a je na vás, ktorý spôsob použijete.

Prehľad o vašej firme hneď na úvodnej obrazovke

Možnosti aplikácie

Vďaka tomu máte prehľad o aktuálnych faktúrach aj skladových zásobách. Dajú sa kontrolovať aktuálne uhradené alebo neuhradené faktúry a takisto môžete pridávať nové. To platí aj pre položky na sklade. Nemusíte byť doma za počítačom na to, aby ste preverili, koľko kusov daného tovaru máte alebo zaevidovali nový tovar alebo službu na predaj.

V rámci jedného prihlásenia môžete spravovať viacero firiem. Presne tak, ako na webe. Len sa medzi nimi budete prepínať. Dizajn je podobný ako má aktuálny emailový klient Gmail. Pochopiteľne so zohľadnením potrieb tohto typu softvéru. Profit365 v smartfóne teda využijú aj ekonómovia, ktorí svojim klientom spravujú účtovníctvo.

Súčasťou je prístup k obchodnému registru. Partnerov si môžete vyhľadať podľa obchodného názvu alebo IČO. Pridaných partnerov zobrazíte v detailoch, pričom tie sa dajú dodatočne upraviť.

Aplikácia umožňuje udržiavať prehľad o aktuálnom stave firmy. Poskytuje prehľad o aktuálnych výnosoch a nákladoch ako aj stave účtu v banke alebo v pokladni. Nechýba prehľad pohľadávok a záväzkov. V rámci zaujímavostí a prehľadu máte informácie o najlepších piatich partnerov a piatich najpredávanejších položiek. To všetko ihneď po prihlásení a v prehľadnom znázornení na grafe.

V zobrazení zoznamu je prehľad o nákupe a predaji. Vidíte všetky faktúry a ich stav. Teda či sú zaplatené alebo nezaplatené. A to ako zo strany vašich partnerov, ako aj z vašej. Priamo z aplikácie sa dajú odosielať alebo nahrávať nové a upravovať existujúce.

Hlavné menu s možnosťami aplikácie

Chcete prehľad o vašich faktúrach? Skontrolujte si, ktoré z vystavených sú už uhradené alebo neuhradené. Všetko navyše rozdelené pre nákup a predaj. Nechýba dodatočné upravovanie faktúr. Dajú sa odosielať alebo nahrávať nové priamo zo smartfónu.

Úprava položky v skladových zásobách

thumbs-up-icon

Výhody

  • nie ste viazaný na webový prehliadač
  • odosielanie faktúr priamo cez aplikáciu
  • prehľad o stave faktúr a skladových zásob
  • grafické znázornenie stavu faktúr

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • mohla by vyzerať atraktívnejšie
  • chce to ešte odstránenie drobností

Verdikt

Profit365 pre smartfón je vhodnou alternatívou k responzívnemu webu a používaniu cloudového systému v prehliadači. Má ešte nejaké muchy a chcelo by ho trochu viac doladiť. Najmä neustále vyskakovanie z aplikácie. Tlačidlom späť sa totiž razom ocitnete na prihlasovacej obrazovke a je potrebné sa znova prihlásiť. Ideálne, ak by výrobca pridal opustenie aplikácie až po dvojitom stlačení tlačidla späť v systémovom ovládaní. Inak k nej nemáme výhrady a dobre sa používa.

Cena: 9,90 ÷ 949 EUR ročne

Link: www.profit365.eu

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.