Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ReCore, naša prvá hra z programu Xbox Play Anywhere, je oddnes dostupná pre konzoly Xbox One a počítače s Windows 10.

ReCore vyvinulo štúdio Armature, autori stojaci za sériou Metroid prime, v spolupráci s legendárnym tvorcom Keidžim Inafune a tvorcami z Microsoftu. ReCore je originálne akčné dobrodružstvo vytvorené pre modernú generáciu hráčov. Vychádza zo vzájomného nadšenia pre klasické hry ako MegaMan a Metroid, ale zároveň pridáva prvky, ako napríklad prepracovaný systém výroby predmetov a obrovský svet na preskúmanie. Puto medzi hlavnou hrdinkou Joule Adam a jej roztomilými spoločníkmi Corebotmi (Mackom, Sethom a Duncanom) tvoria nielen základ hrateľnosti, ale sú aj centrom príbehu ReCore. Veríme, že si užijete spoločnosť týchto postáv aj dobrodružstvo na planéte Far Eden s púštnymi dunami a tajnými podzemiami, kde na vás bude striehnuť nebezpečenstvo, záhady a výzvy k prekonaniu.

ReCore je prvou hrou z programu Xbox Play Anywhere. Jedným digitálnym nákupom v hodnote 39,99 eura získajú hráči prístup k obom verziám – pre konzolu Xbox One aj Windows 10. Postup v hre a získané achievementy sa synchronizujú medzi zariadeniami a budete pokračovať vždy tam, kde ste skončili bez ohľadu na to, na ktorej platforme ste predtým hrali.

ReCore má aj skvelé herecké obsadenie, hrdinke Joule Adams prepožičala hlas Erika Soto (poznáte ju z Halo Wars 2), jej otca, Dr. Adamsa, si zahral Connor Trinneer (známy zo Stargate: Atlantis a Star Trek: Enterprise) a záhadného Kai Brehna si zahral Harry Shum Jr. (poznáte ho zo Shadowhunters: The Mortal Instruments a Glee). Hra je naviac vybavená hudbou nahranou orchestrom z pera Chada Seitera, skladateľa hudby pre hollywoodske trháky ako Star Trek, Fringe a LOST.

Značky: